David Dark Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam, mam w planie zrobić platformówke z wyścigami motorów. Oto prosty schemacik motoru: Jak zrobić aby położenie prostokąta było zależne od 2 kół. jeśli wjade na górke przednim kołem to chciałbym aby prostokącik się podnosił stopniowo: Za przykłąd lub jasne i proste wytłumaczenie mi tego będę bardzo wdzięczny :) dzięki z góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja bym się nie bawił w oskryptowanie tego w GML tylko podpiął gotowy silnik fizyczny. GMODE, Tokamak itp. Jakieś jeszcze obsługuje GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Tak BTW GMODE, gdzie można sćiągnąć ten silnik pod GM 6.1? Bo na GMC znalazłem tylko pod 5.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 :thumbsup: wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi