ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Z tamtego dema co publikował, to jeszcze mi się ludka udało znaleźć który w rzeczywistości jest z GTA na gba http://gta.net.pl/10,galeria,gta.html Zdaje mi się, że nie tylko ludek jest z tamtąd wzięty Masz racje, ignis nie badz taki wszechwiedzacy, on na pewno to zrobi, bo by sie nie zabieral za taka produkcje jakby nie mial jej skonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Haha, Bidziu od kiedy masz GMa? Od tygodnia? Kolejna wspaniała gra, szkoda tylko że zapewne nigdy nie ujrzy światła dziennego sad.gif Dłużej.. tylko sługo się nim nie bawiłem.. a i zapewniam cię że ujrzy, ujrzy.. tylko nie teraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ok, żartowałem se tylko :) Z zapowiedzi wynika że fajne, ale ja jestem przekonany że nie zawsze gry są takie fajne jak w zapowiedziach (nic nie sugeruję :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 lekka pomyłka Bidizu890 dotej pory mamy coś takiego: Może tak zostać? czy lepiej żeby były domki od góry? Jeżeli grafa tak wygląda to lepiej ją zmieńcie, bo badziewie jest. Trzymam kciuki, jak nie popełnicie parę głupich błędów to może coś wyjdzie. Osobiście lubię gry typu gta, ale muszą być dobrze wykonane, zarówno graficznie jak i technicznie :) Edit 1. na screenie widać podstawowy błąd-pomieszanie stylów i nie umiejętne ich połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Budynki są ok, reszta nie. Dopasowanie zerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 pozmieniam większość.. ale mam dylemat.. jak zrobić domki.. czy ma być widoczny tylko dach.. czy jakaś część domu też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 albo jak jest w gta 2 albo tylko dach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 postaram się zrobić 2 wersje widok tylko dachy.. i jak w gta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 gra zapowiada się świetnie, grafika w grze przyciąga do wielogodzinnego grania, bardzo oryginalny pomysł, czekam na premierę (i chyba se troche poczekam:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 gra zapowiada się świetnie, grafika w grze przyciąga do wielogodzinnego grania, bardzo oryginalny pomysł, czekam na premierę (i chyba se troche poczekam:P) no niestety trochę poczekasz.. bo muszę zająć się grafiką od nowa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi