Axer Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Przepraszam za podwójny post, ale chciałem oświadczyć że na blogu ( http://edengrad.pl ) znajduje się nowa notka. (Ach, nie ma to jak taki oficjalny styl :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja chciałbym zapytać jak będzie wyglądał system walki w grze? Czy będzie to walka na mapie świata (jak np. w Tibi), czy będziemy przenoszeni na areny, gdzie będziemy walczyć (jak np. w grach z RPG Makera) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jeden z najgorszych rodzajów walki, jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Też nie lubię areny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axer Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jeden z najgorszych rodzajów walki, jak dla mnie. Być może, jeszcze zobaczymy co da się zrobić. Jednak należy pamiętać, że nie wszystko warto robić w tego typu grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Walka jak w JRPG jak najbardziej : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Walki będą na mapach jak wowie, czy wspominanej tibi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Minęło trochę czas a gra cały czas się rozwija: Po pierwsze cały silnik został zmodyfikowany tak aby działała pod ie. Klient jak i serwer zostały bardzo mocno zoptymalizowane i teraz wszystko działa o wiele szybciej Każda mapa teraz może posiadać swoją własna muzykę, a item, skill czy przeciwnik mogą wydawać dźwięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi