Vlad_Dracula Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Moja gra rayman (DEMO) STEROWANIE: Strzałki - chodzenie Spacja - skok Prawy alt - strzelanie SCREENY: http://img155.imageshack.us/i/screen2dk.png/ http://img263.imageshack.us/i/screenoh.png/ MUZYKA: RAYMAN 3 GBA DOWNLOAD: http://www.speedyshare.com/files/22772773/rayman.rar W grze jest błąd wbijanie sie w ziemie ale grac mozna. Autor: Vlad_Dracula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Na twoim miejscu szybko bym zamknął temat i popracował więcej nad tą wersją demo. Sam pracuję nad podobną grą ale ona jest o wiele lepsza niż to coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale gów*o...sorki ale... niegrywalne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ehh,kolejny szajz...zasłużone 1! PS:Ponownie Apeluję o stworzenie działu dla takich "gier" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Vlad_Dracula przecież poprawiłem ci to wbijanie się w ziemie https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry307733 dlaczego z tego nie skorzystasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ehh,kolejny szajz...zasłużone 1! PS:Ponownie Apeluję o stworzenie działu dla takich "gier" Masz racje! Już to widzę: -Gotowe... -Dema... -Zapowiedzi... -Syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Słabo, grafika nie twoja, muzyka tez xd Fabuły brak, kiepsko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 a ja mam wersje tej gry w .gmk :kicking: ,ocena 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 W grze jest błąd wbijanie sie w ziemie ale grac mozna. Skoro wiesz, że jest błąd to go najpierw usuń. Dopiero potem wrzucaj do demek. Po drugie, co to ma być? Praktycznie nie ma żadnej animacji, postać zacina się na bloczkach. Wskakuje i jak natrafię na krawędź to koniec, nic nie mogę zrobić. A najlepsze jest to, że jak wyjdziesz po za ekran, przegrywasz. Wyskakuje Ci tablica z highscore. WTF?! Niestety, zasłużona pała. Na przyszłość wrzucaj coś co nie ma tak dużo byków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznajomy Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie będę się już nawet bawił w moje słynne ocenianie na plusy i minusy, dam od razu 1/10. Czegoś takiego nie pokazuje się innym, niezależnie od tego, czy jest to demo czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja mam wersje tej gry w .gmk :kicking: ,ocena 1/5 Dekompilator :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dekompilator :P w tym przypadku być może nie - dawał plik gmk w jakimś temacie z pomocą, ale czy to ta sama wersja, nie mogę stwierdzić (nie grałem, nie pobierałem pliku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi