Easeful Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 kiedyś dało się normalnie pogadać i było co czytać bez dziewczyn sie nieda, chyba ze gejami jestescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jestem gejem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 bez dziewczyn sie nieda, chyba ze gejami jestescie Masz jakiś kompleks w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 W tym temacie pisali faceci ,aja rozmawiałem :((((((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jaki kompleks? wytłumacz mi o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 To było chyba proste pytanie. Zapytałem czy masz jakiś kompleks w tych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 bez dziewczyn sie nieda, chyba ze gejami jestescie Dlacyego mycyznyami normalnie nie pogadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 co to za gadanie przez neta(czata). przez czata sie flirtuje ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Znalazł się! Heh 4tk ładniej filtrował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Flirtuje to się w cztery oczy, samcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Oho ,tutaj wszyscy umieją filtrować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wtf, kto wchodzi na forum dla nerdów w celu flirtu? Poza tym jeśli dla was flirt to dłubanie sobie w nosie i ściąganie koszulki - powodzenia w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ale głośnik pogromca mówi ciągle o filtrowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Skąd wiesz ,że używam Głośnik Pogromca :)???? Mam też Głośnik Rozpruwacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Oho ,tutaj wszyscy umieją filtrować... F L I R T O W A Ć pajacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Pieter Twój awatar ciągle mi przypomina 4tk :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Pieter Twój awatar ciągle mi przypomina 4tk :(. to masz pecha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A mógłbyś dla mnie zmienić :) Naprawdę mam już go doooosyć !!! Masz tu jakiś http://avatarswizard.com/uploads/av/2009-0..._avatar1ei2.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Czy ten post wyżej to jest żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 To MUSI byc zart. W przeciwnym wypadku sprawa jest prosta - leczenie grypy rtecią nie bylo dobrym pomyslem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A mógłbyś dla mnie zmienić :) Naprawdę mam już go doooosyć !!! Masz tu jakiś http://avatarswizard.com/uploads/av/2009-0..._avatar1ei2.gif >.> zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 pieter mnie on też trochę irytuje bo zawze jak go widzę boli mnie nos w środku ;) Ale broń boże nie nakazuję ci ani nie proszę abyś bo zmienił tylko mam nadzieję że tak jak zwykle kiedyś go wymienisz na lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 jak sie ciesze ze tyle mnie ominelo nie wchodzac tam z tego co widze :D ctrl to dziewcze, fortek w neglizu dlubie w nosie - zobaczyl by ktos i posadzil o paragraf :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A może mu się ona podoba i nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 może to dziewczyna psychixa? nawet podobna ;P (Lionx powinien wiedzieć ocb :) reszta nie chyba że wchodziliście na gmclanowego czata i kojarzycie nick: srampokrzakach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Anonka to PsychiXa !!! Bo ma fajne zderzaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 czy tylko ja nie wiem o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie bój się, nie jesteś sam ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Glowa mnie teraz przez was rozbolala. Juz wiem czemu dalem bylejakie haslo, lecz jednak dalej zapomnialem zmienic majla, i mnie cos wzielo aby wrocic. Glosnik wie o czym mowi, czaty sa od filtorwania. Np halpy maja swoj czat, i banuja niechciane osoby, w ten sposob filtruja swoje towarzystwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Just sayin' żebyście wbijali edit bo sie nikas pluje: http://tinychat.com/gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi