Ezlur Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Hej, mówiłem że ja robię cytadele... Moja jest bardziej ZUA i MHROCZNA!!! Buwahasahahashaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A ja narysowałem świątynię żywiołów czy jakoś tak. Wymiarów nie podałeś więc dałem swoje Robiłem 20 min bo jadłem kanapkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ezlur, rozjechales mnie... @IamTheLaw: zla perspektywa, ale nawet ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ezlur, rozjechales mnie... @IamTheLaw: zla perspektywa, ale nawet ladnie :) Perspektywa wcale nie jest taka zła. Spójrz na pomnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A ja narysowałem świątynię żywiołów czy jakoś tak. Wymiarów nie podałeś więc dałem swoje Robiłem 20 min bo jadłem kanapkę :) Walnij tylko ściany (do perspektywy) i będzie cud, miód i orzeszki. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Wlasnie, o sciany mi chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ale gdzie ja ci mam tam ściany wstawić xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Chcesz mogę ja dorysować te ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jak chcesz, albo czekaj sam spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Tu masz tą cytadele w .gmspr https://gmclan.org/up6619_4_Cytadela.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Za pozno, hahaha! E: ke? dziwnie zeskalowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 O to kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Tu sciany sa za duze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ech, obydwoje mnie ubiegliście... To ja biorę stajnie! Hehe... :D Ale jakby co: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Animowany: https://gmclan.org/uploader/6105/oltarzaim.gif Moze byc? Edit: Raczej nie. Przerobka mojego oltarz zrobiona przez ezlura lepiej pasuje xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Gdyby mi dobrze zeskalowalo, to Ezlur nie musialby juz robic :P Na pocieszenie - zrobilem sylwetke maga. Zmieniajac kolory, bedzie mozna zrobic maga kazdego zywiolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Teraz ołtarz FINAL ;) Poprawiłem parę rzeczy i bardziej uwypukliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 W ten sposob z malego 'zlecenia' mozna zrobic fabryke sprite'ow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Chciałbym zobaczyć mine paqoo po przeczytaniu tego tematu xD Stocznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 O tym samym pomyslalem :) Ale stocznia nie najlepsza. Zwlaszcza kwadrarowe drewno (jakby nie mozna bylo okraglakow zrobic, lepiej przemawiaja do wyobrazni). I budynek jakby za maly. E: a lodke lepiej zrobic jako osobnego sprite'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 To nie drewno tylko skrzynki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Przykladowa skrzynia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ezlur, muczek - słabe te wasze "cytadele" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Po prostu pasujá do innych spritów. Bys tylko komentowa?... (Sorry za te polskie znaki, ale piszé z konsoli) EDIT: Ok, już mam: I jeszcze link do .gmspr: http://www.gmclan.org/up6619_4_Stajnia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ignifil pewnie o mnie zapomniał, tyle już tych postów :D Ja w takim razie zanimuję gryfa. Nie dam za wygraną, tez chcę kredki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignifil Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ignifil pewnie o mnie zapomniał, tyle już tych postów :D Ja w takim razie zanimuję gryfa. Nie dam za wygraną, tez chcę kredki :P Nie chciałbym wykorzystywać ale jeśli ktoś by chciał to mógłby jeszcze zrobic orkową wersje tego wszystkiego co tu jest(poza tym jeszcze tartak dla ludzi). Po prostu mniej więcej podobne, tylko takie prymitywne, drewniane, i gdzieniegdzie by sie kości przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Tartak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Orkowa wieza. Moze byc taki styl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothicner Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Orkowa wieza. Moze byc taki styl? mógłbym ją pożyczyć do swojej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Zalezy, czy Ignifil pozwoli. Ja sie zgadzam :) E: naprawde tak dobrze rysuje, czy tylko sie zbijacie? : D Rysuje na netbooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi