DobryZiom Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam :) Mam dla was pierwszy przykład czatu na Ether.dll :P Przykład oczywiście nie doskonały ale może się komuś przyda :D Bazuje on na wcześniejszym przykładnie autora(psysia :D). Link: KLIK Proszę o komentarze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ten czat ma buga jak ktoś wpisze znak '#'. Powinieneś zrobić jakąś pętle czy co kolwiek która by zamieniała znaki '#' na'\#' czy tam '/#' nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wystarczy w drawie string_replace_all( '#', '\#', tekst ); a Ty już byś pętlę pchał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ja zawsze ładuję za dużo pętel do swoich kodów także nawet nie wiedziałem że jest już taka funkcja. Pewnie w tej funkcji i tak jest jakaś pętla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Pewnie w tej funkcji i tak jest jakaś pętla.Może jest, ale nie łatwiej tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 emm...ap ropo czatu? Jakieś błędy może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi