dyzmek Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 pisże tutaj i mam nadzieję że jest taki użytkownik co myśli jak ja. twórzcie gry a nie programy po co komuś jakiś ******** za przeproszeniem program zegarek binarny czy coś a poza tym ja uważam że game meaker jest do gier a nie programów i mam na dzieję że ktś się ze mną zgodzi.denerwuje mnie to że nie powstają nowe gry tylko ******** programy . Wulgarne słownictwo. Polecam małą przerwę od gmclanu. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Gotowe gry i programy programy idź odrabiać lekcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jak ktoś chce to robi grę albo program i nie zabronisz mu. Jak nie chcesz to nie pobierasz, a jak się denerwujesz to weź coś na uspokojenie i misia pod pachę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 wiem ***** co piszę ale dlaczego ***** program nazywa sie game meaker jak myślisz ? i odczep się ode mnie bo ja tylko napisałem co myślę. Wulgarne słownictwo. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Za kilka lat będziesz się śmiał z tego co piszesz teraz : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dlaczego gier nie pisze sie w grach? :( Game Meaker tak w ogole to zaden program, nie sluzy do pisania gier ani niczego innego. E: Morro, rozwala mnie Twoj avatar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Będę chciał do zrobię sobie i dziesięć programów, a Tobie nic do tego mój drogi. Zegarek Binarny C++ Zegarek Binarny C++ C++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ DYZMEK!!! EDIT: czemu raport do jasnej cholery? to już nie mogę podzielać zdania z dyzmkiem? (wololo dyzmkiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dyzmek jesteś głupi ale odczep się ode mnie, bo ja tylko napisałem co myślę. Game Meaker game mixer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemniak_zagłady Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 pisże tutaj i mam nadzieję że jest taki użytkownik co myśli jak ja. twórzcie gry a nie programy po co komuś jakiś pojebany za przeproszeniem program zegarek binarny czy coś a poza tym ja uważam że game meaker jest do gier a nie programów i mam na dzieję że ktś się ze mną zgodzi.denerwuje mnie to że nie powstają nowe gry tylko pojebane programy . ten post to czysta kwintesencja gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 O dyzmek jest pępkiem świata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Młodocianym totalitaryzmom mówimy "nie". Koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi