Muuuuczek567 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ja nagralem filmik (160x120px [?]), na ktorym rzeka wylewa sie na ulice. TO fajnie wyglada. U mnie zalalo tylko piwnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A ja siedzę wygodnie w bezpiecznym miejscu i patrzę na głupotę ludzką :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 te worki na prawde kosztowały tylko 40 groszy? to ja sobie kupie za 50zł 125 takich worków i zbuduje zamek z nich. edit: no tak pewnie same worki bez żwiru wcześniej na to nie wpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 dzień po powodzi zdrożały do ponad 2 zł WOLOLOLOLO TYLE WYGRAĆ NA TRAGEDII INNYCH XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Co do zalania, to Białystok do dzisiaj zalewa się po zdobyciu przez Jagiellonię pucharu ;) Zresztą u mnie nie ma żadnej rzeczki która by wybiła, jest jedynie białka, ale ona ma wysokość 20cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Nikasie, ukradles mi posta :/ Nieladnie @Epiclord: ta rzeczka, o ktorej mowilem, ma normalnie 40 cm. E: tak, ze zwirkiem podrozeje... hm... jakies 300% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 u mnie Brda jest, dziś podobno kilkanaście centymetrów podbiła ;s a ja tak na oko jestem.. hmm.. trudno powiedzieć, powiedzmy dwa bloki nad brdą e: może 2 i pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 a u mnie jest dobrzynka i zalała jakimś biedaczkom piwnicę : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A ja na mazurach jestem(Ełk) i tu zawsze sucho :D I zawsze będzie sucho :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 gmc wolne od powodzi. J**ać lamusów. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 U mnie zero odnotowań. Nie mam czym się przejmować, mnie nie zalało (okolice Kielc), wszędzie prawie sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 U mnie też wszystko ok :) . Śląskie FTW. Pieter :** . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi