Muuuuczek567 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Hmm, rywalizacja bedzie zacieta :D Mam nadzieje, ze bede na podium i pokaze, na co mnie stac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ja mam nadzieję, że da radę jakoś w to root admina wkręcić, by załatwić jakąuś(nie wiem jak to się piszę :D) nagrodę. Coś a'la specjalna ranga itd. :D I jedno pytanie Kto jest Root Adminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 teoretycznie, widzisz, mozna operowac na pixelach, ale calosc operacji jest wykonywana w procesorze, tym samym duze efekty nie nadaja sie do umieszczenia w malej gierce, gdyz stala by sie wymagajaca tak samo jak crysis. Bez przesady przecież nie wszystkie obiekty będą miały wymagające shadery. One są tylko do np Połysku miecza, Cieni. Do innych wystarczą filtry tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ja też bym chciał brać udział w tym konkursie, więc możesz wpisać mnie na listę :) Jaka nagroda?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Nagrody narazie brak. Ale jeszcze porozmawiam z root adminem. Kto jest Root Adminem(Adminem Głównym)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ja mam nadzieję, że da radę jakoś w to root admina wkręcić, by załatwić jakąuś(nie wiem jak to się piszę biggrin.gif) nagrodę. Coś a'la specjalna ranga itd. biggrin.gif I jedno pytanie Kto jest Root Adminem? Dla jednego konkursu nie zmieni się działania gmclanu. Ale mogło by być coś ala zdjęcie warna :) a głównym adminem jest RANMUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 A czemu odrazu zmienianie działania całego gmclanu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Zdjecie warna? Przeciez serwer robi to co 40 dni. To musi byc cos ciekawszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jeżeli mówicie, że rywalizacja będzie tak zacięta, to może jednak ranmus stworzy specjalną rangę, coś ala Zasłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 albo koszulkę z napisem gmclan czy jakimś podobnym, żeby można było szpanować na ulicy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Po pierwsze tylko JA powiedzialem, ze bedzie zacieta. Po drugie, co z tego? Konkurs nie jest niczym waznym dla admina, wiec nie zrobi dla tego jednego konkursu specjalnej rangi. Najwyzej mozna cos na sygnaturce ustawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Rabbcio możesz zrobić sygnaturkę w stylu "1 miejsce w konkursie TD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 W konkursie biorą udział prawie wszyscy najlepsi użytkownicy forum.(Chyba :D) Więc będzie zacięty konkurs. A może admin będzie miał dobry humor :D Stworzenie rangi to chwilka :D #en To raczej nie możliwe :D #up Nie jestem grafikiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Mozna tez zrobic zbiorke na nagrode, np po 5 zl na jakies konto, zwyciezca zgarnia cala pule :) Poza tym, mozna kogos poprosic zeby zrobil sygne. Albo zwyciezca sam se zrobi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Kasa odpada. A sygna hm.. a co ci z sygny którą sam zrobisz? :D Można coś ala cyfrowy dyplom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłaszam się do jury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 znam dobrego kolesia. zrobi suuuper userbara, tylko że nie będzie produkował za darmo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 znam dobrego kolesia. zrobi suuuper userbara, tylko że nie będzie produkował za darmo :) Złóżmy się po 20 zł od każdego uczestnika i jurora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 może wyślijmy w nagrodę jakiegoś CTC z gmclanu xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 właśnie, chcesz może... kota? psa? modliszkę? jak wyklują się z kokoników modlichy to może to być nagroda. ale to potrwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ze składaniem kasy odpada.. Pogadam jeszcze z adminami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Przyjmuje wyzwanie :D E tam. Nie mam czasu na takie pierdoły :P . #Assasin Czyżbyś się zgłaszał? Jak wyżej, nie :P . Chyba, że zmienię zdanie, ale wiecie, w życiu są ważniejsze rzeczy niż pokazywanie, że YXE nie jest mistrzem niepokonanym ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 E tam. Nie mam czasu na takie pierdoły :P . Jak wyżej, nie :P . Chyba, że zmienię zdanie, ale wiecie, w życiu są ważniejsze rzeczy niż pokazywanie, że YXE nie jest mistrzem niepokonanym ;) . Po tych tankach nadal wszyscy tak myślą? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 @AntY: najwyrazniej ;p Ale tutaj przynajmniej bede mial motywacje i pole by sie wykazac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Dodane małe FAQ dla uczestników: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...t=0#entry305272 Jest tylko jedno pytanie, ale postaram się uzupełnić. Wszelkie zastrzeżenia, pytania, itd. pisać tutaj. ##Do Jurorów. Wyślijcie do mnie PW ze swoimi nr. GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 a co z punktacją dot. grafiki? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 a co z punktacją dot. grafiki? ;) oceniasz, jak dobrze wszystko jest zlepione. nic po ładnej grafice, jeśli wszystko jest rozciągnięte byle jak, rozmazane, niedopasowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Tak jak pisał Jaklub. Grafika będzie oceniana głównie pod względem spójności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Po tych tankach nadal wszyscy tak myślą? o.O Właśnie wcześniej pisałem, że nie powinni :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 #Dodany dokładny opis oceniania. (W pierwszym poście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi