Lordis Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Tytuł:Zegarek Binarny Gatunek: Program Opis: Jest to mój kolejny mały projekt w C++. Jest to zegarek binarny zrobiony na podstawie tego co oglądnołem na youtube i znalazłem w necie (podstawe działania takiego zegarka :P ). Postanowiłem spróbowac zrobić taki zegarek i udało mi sie. Chciał bym zrobić kolejną wersje tego zegara w formie juz bardziej zaawansowanej, czyli z wykorzystaniem biblioteki WinAPI a może zrobić udało by mi sie zrobic to jako gadzet do bocznego paska windowsa. Download: DOWNLOAD Rozmiar pliku: 105 KB / 470 KB Autorzy: Programowanie: Kreli Kamil Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 fajne 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Dobre 5/5. A jak uda ci się to zrobic na pasek boczny systemu Windows, to jestem chętny do pobrania i używania ^_^ . Powodzenia w dalszym rozwijaniu tego programiku. Arekadiusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 chodzi ci o tray? ;] Ja zrobiłem swój ;D jak byś chciał użyć to pisz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Nie koniecznie o tray. O pasek boczny systemu Windows(jest w Viście i 7 chyba też). Ale jeżeli do traya byłby fajny też chętnie obejrzę i może urzyję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jako gadżet. Z tym, że gadżety w Windowsie robi się przy pomocy HTML i JS :) Taki zegarek to bajer, ale nie ma sensu uruchamiać osobno programu do sprawdzania godziny :P Bardziej przydatny właśnie jako gadżet :P Ale efekt fajny, 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 5/5 Boskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi