Nicolas Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Mam taki bardzo prosty formularz: <form action="saves.php" method="post" target="sb" name="msg"> <input type="text" name="input01"> <input type="submit" value="dodaj"> </form> I zastanawiam sie jak zrobic, zeby gdy klikne na submit, pole input01 czyscilo sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Do resetowania formularzy służy <input type="reset" value="Wyczyść"> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Tylko chodzi mi o to, ze po nacisnieciu na przycisk dodaj ma sie wysłać, a potem wyczyścić, a to tworzy nowy przycisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Nie wiem czy o to ci dokładnie chodzi, ale może się przyda: <form name="mojaForma"> <input type="text" name="poleTekstowe"> <input type="button" onclick="document.mojaForma.poleTekstowe.value = ''"> </form> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi