Hunter Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 to puki co ty robisz te gre nie ja wiec... zamiast oodpisywać mi, mogłbyś ruszyć 4 literki i wykodzić cokolwiek, jesli umiesz. Do Ciebie nikt nie dorósł, więc nie sądze żeby wina była w nas. Nikt nie chce z toba wspolpracowac taka jest prawda, pomysl czemu tak jest i poszukaj winy w sobie nie w innych. ja bym mogł z tobą pracować ale widze po rozmowie że nie ma to sensu i nie dziwie sie innm że też nie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Weź popatrz w lustro. Tutaj nie ma ludzi na takim poziomie żeby cokolwiek zrobić. Banda narzekających fajtłap. Wcześniej paru było w mojej ekipie. Jakieś dzieci, bez komentarza. Pisze do niego, że jest głąb bo nic nie robi. A ten się cieszy. Gra się sama nie zrobi. Jakbym znalazł drugiego takiego jak ja, już dawno bym to skończył. A tak muszę słuchać tego jęczenia. Lać to mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Oczywiście że się sama nie zrobi, zwłaszcza od czekania aż ktoś ci ją zrobi... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Fantazjujesz człowieku. Ludzie kapuste dostają ode mnie za współpracę. Nie mam już ochoty z wami pisać. Może ktoś zmądrzeje i się odezwie. Powodzenia w narzekaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Piszesz że chcesz skompletować team i wszystkich obrażasz. Na pewno będzie masa chętnych... I czasami spójrz na siebie skoro wszyscy coś do ciebie mają to może coś nie tak z TOBĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Macie ze sobą problem - nie potraficie przyjąć krytyki. Dlatego, że macie po 15 lat. Pewnie nic nie potraficie i boicie się, że was za to ostro zjadę. I pewnie się należy! A może inaczej - ja tu jestem od myślenia. Wy od robienia i wykonywania poleceń. Jeśli będziecie robić co mówię, ta gra powstanie. Nie mogę za was decydować. Jeśli odpowiada - GG: 4533113! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 "Pewnie nic nie potraficie i boicie się, że was za to ostro zjadę." - czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Moja ekipa rozpadła się w momencie, gdy przestali mnie słuchać. Gdyby wykonywali polecenia, gra poruszała by się do przodu. Dlaczego przestali? Bo mają ze sobą problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 "Dlaczego przestali?" widać obiecywanie niepewnych pieniędzy nie było wystarczającą motywacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Nie będę nikogo prosił o współpracę. Jak nie chcecie to NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 i kto ma tu problemy :D my nie, ale ty najwyraźniej tak. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Tak, mam problemy z wami. Boicie się współpracy. A to nie jest nic strasznego. Ja nikogo nie zabijam. Wspólnie tworzymy grę komputerową. Czy to nie piękne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Dyktować potrafi każdy. Robić już nie każdy, zapewne ty nie, skoro nic nie robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Znajdę zespół, bo mam motywację. Wasze głupie gadanie mnie śmieszy. Mam przynajmniej do siebie szacunek. A wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 pokaż ze coś sam umiesz i ci zalezy, rób coś z tym projektem a nie tylko czekasz na ludzi ktorzy pod twoją komeda bedą to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 on ma silnik gry cały ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 pokaż ze coś sam umiesz ale on cały czas próbuje pokazać że umie "rządzić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ma, a wiesz kto go napisał w wiekszosci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zastanow sie. Chcesz robic gre. Chcesz na niej zarobic. Szukasz pracownikow. ALE DLACZEGO BABRZESZ SIE NA FORACH, NA KTORYCH SREDNIA WIEKU TO 14-15 LAT? Zastanawiasz sie, dlaczego z toba nie wspolpracujemy, ale gdybys byl choc troche bardziej inteligentny, to bys sie domyslil. Skoro masz z nami problemy, to znajdz sobie inne forum do ich rozwiazywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Potrzebuję kogoś kto przerobi grafiki, ponieważ mój grafik okazał się być nieodpowiedzialnym gówniarzem. Przyda się osoba od gml - wprowadzimy parę nowości i poprawimy światła, bo są słabo zrobione. Wspólnie opracujemy fabułę, bo koleś sobie to olał bez podania powodu. Wierzę, że na tym forum jest pare osób, które będą w stanie mi pomóc i chcą zarobić. Widziałem parę gier, które zrobiły na mnie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 wprowadzimy parę nowości przecież ty rozkazujesz a nie robisz? czyli ktoś zrobi a ty sie podpiszesz pod tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zarządzanie to jest największa odpowiedzialność i najważniejsza funkcja, skończ spamowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zarzadzac to trzeba umiec. Dbac o potrzeby innych, podnosic na duchu. Koordynowac proces powstawania gry. A nie krzyczec na potencjalnych pracownikow: 'Zrobmy gre, a jak nie, to jestescie glupi'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ludzie nie lubią słuchać innych, jeśli nic z tego nie mają :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 PRACA Z PAQOO WOLOLOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ponieważ mój grafik okazał się być nieodpowiedzialnym gówniarzem wyjdź, tutaj dużo "brudnych polaczków", Najczystszy Pakusie, na złą drogę zszedłeś. btw. jeśli chodzi o freeware'ówki, nie ma czegoś takiego jak "odpowiedzialność", to on traci swój wolny czas. a, i ktoś, kto w avatarze ma model postaci z gębą zrobioną chyba z czterech polygonów nie wygląda na najlepszego pracodawcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Czy pytałem was o zdanie? Nie potrzebuję tej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Porażka, krytyką nikogo nie namówisz do współpracy (tak to jest współpraca), a zarządzać to chyba umiesz tylko krowami na pastwisku (choć i tego nie jestem pewny), nie zachowuj się jak byś miał coś do zaoferowania i to że ty nam robisz przysługę, pomyliło ci się coś kolego, bo do zaoferowania nie masz nic poza screenem z rzekomo konta matki XD, ty nie szukasz współpracowników, tylko niewolników, więc przykro mi mamy 21 wiek. Wolał bym cały dzień gapić się w ścianę niż pracować z takim człowiekiem jak ty, twoje ego mnie rozwala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Nie każdy jest taki jak ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Skończ waść, wstydu oszczędź i zamknij ten temat. Będą chętni to napiszą (chociaż szczerze w to wątpię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi