Crab Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Prosiłbym wszystkich zainteresowanych chęciom pomocy oraz nie posiadającym konta lockerz o kontakt na PW. EDIT odnośnie postu wikku9: Double PTZ i koszulkę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 po co? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 nie posiadającym konta lockerz pomyśl a wszystko się wyjaśni... choć nie jestem pewien na 100% :angel_not: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 on chce jakieś punkty dostać przez zaproszenie użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 ja jestem chętny, ale ta rejestracja wymaga jakiegoś przesyłkowego potwierdzenia jak na allegro czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crab Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Nie, podaj mi tylko swój email a ja ci wyśle zaproszenie. (nie musisz używać konta, wystarczy, że się zarejestrujesz) EDIT: To podajcie mi email ;D EDIT 2:wikku9 może mi pomożesz zamiast pisać durne posty wyjaśniające co to lockerz, bo chyba każdy mądry wie od czego jest google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 to i ja się piszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 za te punkty dostaje się PlayStationy itp. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mam tam wystarczająco punktów na Nintendo Łii od roku, ale ani razu nie udało mi się go zdobyć. Powodzenia~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crab Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 22 maja jest restock :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Co miesiąc próbowałem zgarnąc iPoda Touch i kończyłem z bonem Paypal 25$. Ciekawe czy tym razem mi się uda. Zresztą, nie jest powiedziane że restock do 22 maja. Do 22 maja trzeba uzbierać punkty, a czy restock będzie to nie jest powiedziane. A, tak się nie napalajcie znowu na te nagrody, bo w przypadku wygranych rzeczowych, to trzeba cło płacić, jeżeli są droższe od jakiejś tam kwoty. Znaczy, te gadżety typu koszulki, kubki czy gry to można śmiało brać, ale jak sobie zamówicie konsolę, to nie zdziwcie się jak kurier się upomni o pieniądze :) . Wychodzi to o wiele taniej niż przy kupnie w Polsce, ale na wydanie jakiś 100zł przy zdobyciu X360 trzeba się przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Osiem... od roku? hmmm dziwne. Bo po roku punkty się zerują O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A weź sobie zrób sam fikcyjne konta, wyjdzie na to samo :crying: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crab Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Z stałym ip na pewno mi się to uda (każdy kogo znam ma stałe, w mojej rodzinie i w kolegach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 bramka proxy, tymczasowe maile, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crab Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 thx, tak nawiasem mówiąc http://lockerz-alan.cba.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Tak nawiasem mówiąc to suchar i spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 czcionka czarna, nieczytelna, zlewa sie z tlem, "masz watpliwosci, napisz na gg..." ktorego nie podales. Oj, cienko widze zdolnosc reklamowania sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crab Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 BUMP (Boże Unieś Mój Post)? http://lockerz-alan.cba.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 wysłałem se zapro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 REKLAMA http://www.bassmastah.sos-dan.pl/lockerz KONIEC REKLAMY Czemu okroili katalog na lockerz ;-;. to przez ten sklep nie ma skullcandy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ctrl@cezary.pl wieczx@vp.pl wieczx@gmail.com wyślij na te 3. no i awie@vp.pl jestem neo - zmienne IP xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi