Easeful Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mam Counter-Strike:Source DigitalZone itp. itd., i chciałbym teraz pograć w Half-Life, ale czy jest on już w tym cs'ie czy coś jeszcze muszę pobrać? Bo jak hl.exe włączam to zero reakcji, w przeciwieństwie do hl.exe z Counter Strike 1.6, gdzie włącza się Half-Life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 eh... cs powstał jako prosty mod do H-L ale zdobył dużą popularność przez co wydano go jako osobną gre. Ale że im się nie chciało zmieniać cs-a w grę to po prostu włożyli w jeden folder potrzebne pliki z hl w tym hl.exe nic więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Z CS:S nie dostajesz HL. Zupełnie inny silnik i CS:S jest odrębną grą, a nie modem Half-Life. Jak chcesz pograć w HL, to radzę ci je kupić za niecałe 20zł wraz z CS w zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 nie mam kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 kup orange boxa bo na CS'a szkoda kasy... jak chcesz grac z kumplami to non-steam ale jako rozgrywka w iternecie to CS jest przestarzały i dla mnie ssie ale to tylko moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Farkraj: Platinium Pack chodzi na Allegro(Steam key) za około 15 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Moja cała kasa: 12zł <-- przeznaczone na autobus, + oszczędzam bo ze szkoły wracam na stopa albo na pieszo Najbliższy sklep z grami: około 30km Jedyne co mi zostaje to ściągnąć grę z neta z tym że: Prędkość internetu: 512Kb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 lol ja myślałem że taki internet już nie istnieje a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 masz pecha, za darmo możesz ściągnąć HL2DM i HL2LC i do 24 maja portala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 W ogóle to Valve nieźle zdziera, za pierwszego HL chcą 8 euro =OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No, a na allegro platynowa kolekcja tejże gry 13 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 W ogóle to Valve nieźle zdziera, za pierwszego HL chcą 8 euro =OO No tak, ale za to jak zrobią obniżki to porządne. Ja swojego HL kupiłem za 0,98 euro ;> . Przez Steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (usunięte przez użytkownika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 lol ja myślałem że taki internet już nie istnieje a jednak niestety :( ja też mam 4Mb ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 o 4MB to ja marzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 eh... cs powstał jako prosty mod do H-L ale zdobył dużą popularność przez co wydano go jako osobną gre. Ale że im się nie chciało zmieniać cs-a w grę to po prostu włożyli w jeden folder potrzebne pliki z hl w tym hl.exe nic więcej... Z tego co czytałem to cs na początku był modem do hl przez co była potrzebna podstawka, ale w miare czasu się tak rozszeżył, że jest to teraz odzielna gra ;D. No co ty nie powiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi