saper Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tytuł: Wheels John Gatunek: platformówka Opis: Był to zwykły dzień John , jak zwykle wyszedł na miasto. Gdy wrócił do domu szybko zorientował się , iż w domu nie ma jego ukochanej dziewczyny Sandry , zdziwił się tym faktem bo zwykle o tej porze jego dziewczyna Sandra była w domu. Gdy tak się rozglądał po domu zobaczył na stolę pozostawioną kartkę , na kartce tej było napisane , że jeżeli chce odzyskać swoją ukochaną dziewczynę musi zapłacić okup w wysokości 2000000 zł , ponieważ John wiedział , że po zapłaceniu pieniędzy nie odzyska swojej dziewczyny a po zgłoszeniu sprawy na policję istnieje ryzyko zabicia Sandry przez złodziei , postanawia wziąć sprawę w swojej ręce i uratować swoją ukochaną dziewczynę Sandrę. Autorzy: Programowanie: Saper ( podwójny skok i odbijanie się od ścian dzięki przykładowi: Dawidds-a) Fabuła: Saper Grafika: Saper Muzyka: Saper ( +internet ) Screeny: http://www.otofotki.pl/img13/obrazki/lk357_menu.JPG https://gmclan.org/up6372_6_gra222.html Download: https://gmclan.org/up6372_4_Wheels_John.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Muzyke sam robiłes? Dziwnie się skacze i 5 razy spadłem na kolce. Za 6 zaciąłem się w środku platformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 A jak się zacinasz , to użyj klawiszu R i zresetuje ci planszę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Powinieneś raczej zapobiegać zacięciom :) Edit: Nie przeszedłem nawet 1 lvl, ponieważ "hero" jest zbyt ruchliwy i po prostu ciężko jest nim dobrze sterować. Do tego to zacinanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Też nie przeszłem nawet 1lvl z kilku powodów: -kilka razy zaciąłem się na platformie(wiem jest reset) -trudno "opanować" hero -i najważniejsze POCO TEN ZR*TY CZAS,co byłem koło wyjścia to czas się kończył !? :ranting2: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Daje 4, bo nawet fajnie się grało tylko za małe tarcie jest ;< Edit: Albo jednak 3, za bugi i muzykę, która nie pasuję :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha_i Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 ten czas...... no comment :angry: EDIT: i kolizje są żałosne(zaciołem sie na przeskakiwalnej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A więc postanowiłem usunąć czas gdyż wam się nie spodobała . Bohater już się nie powinien zacinać ( przynajmniej u mnie na komputerze się nie zaciął.) I poza tym grafika bohatera została zmieniona.. Zmieniłem w temacie , download i screen-a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Bohater teraz fajny jest, ale rada na przyszłość: Jak korzystasz z gradientów to nie rób całego przejścia tylko kawałek, bo to brzydko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Jak korzystasz z gradientów to nie rób całego przejścia tylko kawałek, bo to brzydko wygląda Kawałek gradientu to też cały gradient tylko między innymi kolorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Nuda, muszisz dorobic jakies nowe przeszkody, jakies potworki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Etap pierwszy ma być bez wrogów , a w drugim i trzecim będą wrogowie no i troszkę więcej przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A gdzie tu fabuła ? Po co mam omijać przeszkody i przeciwników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 W grze zrobiłem etap drugi tzn. pierwszą planszę a w niej są już wrogowie . Proszę o komentarze , czy grafika : platform , bohatera itp jest ok , a jak nie to co jest do zmiany. Screen: https://gmclan.org/uploader/6372/screen1111.png Download https://gmclan.org/up6372_4_Wheels_John.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Popracuj nad optymalizacją kodu bo 2 etap mi się tnie albo nie zmieniłeś room speeda nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 @Up: Już Ci nie powinno zacinać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi