nastan Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam! Jest tutaj ktoś kto jest w stanie stworzyć dla mnie herb??? Nie musi być to nic specjalnego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 a jakieś szczegóły np rozmiar co ma się na nim znajdować itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlonyIPorosty Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nie musi być to nic specjalnego.... - zaznaczam: Nie musi Avatar Slasha sobie looknij 'Ale może...' - a kot mnie to obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastan Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Może być coś w tym stylu tylko barwy biało-czerwone, rok założenia 2009, nazwa klubu LZS Księginice i zamiast tego łosia może być jakaś panienka:P POŁĄCZONO: Może być coś w tym stylu tylko proszę o wprowadzenie barw biało czerwonych ewentualnie z jakimś elementem niebieskim, i tak jak wcześniej nazwa klubu LZS Księginice, rok założenia 2009 z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastan Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam! Jest tu może ktoś kto jest wstanie poświecić mi kilka minut na zrobienie herbu piłkarskiego. Barwy naszej drużyny biało- czerwone, nazwa klubu LZS Księginice, rok założenia 2009 Z góry dzięki za pomoc Ma wyglądać mniej więcej tak tylko barwy biało czerwone nazwa klubu LZS Księginice i rok założenia 2009:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Proszę mam nadzieję że ci się spodoba :) Druga wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 łaaał tosz to paint!;p ewentualnie gimp ED: Jednak Gimp;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 łaaał tosz to paint!;p ewentualnie gimp ED: Jednak Gimp;] Zrobiłeś lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Chciał coś ,,nic specjalnego" ?? To ma to co chciał a lepszego nie chciałoby mi się robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastan Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Dzięki Wielkie herb jest o.k dzięki za pomoc.. A tak wogóle to prosto jest krytykować czyjąś pracę a trudniej jest coś zrobić chętnie wasze prace też docenię AntY i Adriann pokażecie swoje umiejętności bu hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Dzięki Wielkie herb jest o.k dzięki za pomoc.. A tak wogóle to prosto jest krytykować czyjąś pracę a trudniej jest coś zrobić chętnie wasze prace też docenię AntY i Adriann pokażecie swoje umiejętności bu hahaha HAHAHAH, dobry joke serio, czy ja komentowałem czyjąć pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ja nie krytykuje:) Bo mi się całkiem podoba,tylko zgaduję w czym robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Cienkie d**y jesteście, ja się odważę i skrytykuję. Beznadzieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Od kiedy to krytyk musi robić rzeczy perfekcyjne ;> ? Mamy o czymś beznadziejnym mówić w samych superlatywach, tylko dlatego, że sami nie potrafimy lepiej? Bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 herb do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Czcionka prosi o lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No i po co ta laska, to wygląda niepoważnie, jak logo cs'owego teamu złożonego z 10 latków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi