Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 http://www.remar.se/daniel/iji.php i wracam tyrać (2h na razie na liczniku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 "najlepsza"? bez przesady... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Masz jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 nieprawda, catch the clown, wszyscy użytkownicy gma mieli z nim styczność, najpopularniejsza gra w gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 NAJLEPSZA, nie najpopularniejsza I chodzi mi o gameplay, a nie jakieś wydziwienia programistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 powiedziałbym "jedna z najlepszych" nieprawda, catch the clown, wszyscy użytkownicy gma mieli z nim styczność, najpopularniejsza gra w gm do momentu, w którym zobaczyłem pierwszego kaczdeklałna na GMie, nie miałem z nim styczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 dla kogoś bedzie najgorsza, dla kogoś najlepsza, ty uważasz że najlepsza. może podaj dlaczego najlepsza?bo wyczytałeś się na yoyo że wszyscy mówią że najlepsza?np. w iji WEDŁUG MNIE grafika się nudzi, mało cieni, nie musi być super tylko dobra. a fabuła, animacje i dźwięki dobre. znajdzie się coś z lepszą fabułą, lepszą muzyką. iji może byc tylko w jednej dziedzinie najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Nie czytam yoyogames mistrzuniu. Po pierwsze: pełno dopracowanych dialogów + miliony tych śmiesznych tabliczek z różnymi informacjami Po drugie: Genialne animacje Po trzecie: ######ście rozbudowana Po czwarte: fajna fabuła Po piąte: dopracowana w każdym calu (menusy, itp. bzdury) Po szóste: grafika ma ciekawy styl (poniekąd przez brak cieni) Po siódme: wciąga Po ósme: super muzyka i dźwięki Po dziewiąte: wciąga Po dziesiąte: jedyna gra z gma jak na razie, w którą grałem dłużej niż 15 minut. (poza Spartaninem od Propy) Znajdzie się, podaj przykład. EDIT: Po jedenaste: Epickie i zaskakujące zakończenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Kogo wciąga, tego wciąga. Mnie po pewnym czasie znudziło. Niemniej przyznaję, że solidna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 O staaary, grałem do do drugiej. Naprawdę mocna gierka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie lubię strzelanek z widokiem z boku. No i te niepasujące stylowo wybuchy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie bójcie sie! Kiedyś przyjdzie wam taki który zrobi wam w gm'ie nowego Wiedźmina!! Ale ta gierka niczego sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Kiedyś przyjdzie wam taki który zrobi wam w gm'ie nowego Wiedźmina!! za 6 lat kiedy starociem będą dzisiejsze standardy, jak zwykle z resztą, dla YYG GM to maszyna do gier 2D, nie 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 za 6 lat kiedy starociem będą dzisiejsze standardy, jak zwykle z resztą, dla YYG GM to maszyna do gier 2D, nie 3D I tak powinno zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 dla YYG GM to maszyna do gier 2D, nie 3D dlatego też mieliśmy blokmena na głównej stronie yoyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 nieprawda, catch the clown, wszyscy użytkownicy gma mieli z nim styczność, najpopularniejsza gra w gm Lol, ja nie miałem z nim styczności nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Kiedyś przyjdzie wam taki który zrobi wam w gm'ie nowego Wiedźmina!! To ja nie zagram, bo w moim mniemaniu Wiedźmin ssie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 To ja nie zagram, bo w moim mniemaniu Wiedźmin ssie. Też za długo nie pograłem, jednak saga książkowa rules. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 E tam, chrzanicie, prawie żadna gra mnie tak mnie wciągnęła jak Wiedźmin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 z ciekawości zagrałem wczoraj w Iji i powiem jedno - ta gra wymiata :D nie ważne że graficznie paintowo, ale fabuła, rozbudowanie gry, dają świetny efekt, dzięki któremu nie chce się przestać grać, a po każdym poziomie jedna myśl: "jeszcze jeden poziom". Wczoraj aż do północy grałem, dziś mnie czeka walka z big-bossem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Gierka zacna, wczoraj jak patch do wowa ściągałem to przeszedłem od Sektora 6 do końca i dalej było mi mało. Fabuła jest masakrycznie rozbudowana jak na minigierkę w GMie : D Sama walka z tym dużym nie jest trudna, jedynie trochę się przeciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 U mnie się przeciągnęła przez spadek fpsów :( Tak się zastanawiam ile czasu zajęło stworzenie tej gierki. Każdy z tych bossów jest łatwy jak już znajdziesz sposób. @Morro: skąd ten avek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Stąd : ) http://www.pown.it/4781 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 A dla mnie nie jest najlepsza, i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 A dla mnie nie jest najlepsza, i co ? To wyjdź spammerze, ostatnio żadnych konkretnych postów nie piszesz na forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Dla mnie nie jest najlepsza i nie napisałem tego, żeby ci zrobić na złość, czy żeby spammować. Wyraziłem swoją opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 A mnie się udało przejść z minimalnym killcountem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 mam pytanie do tych co przeszli do konca sektora X: jak zniszczyc tego assasina ktory teleportuje sie jak tylko probuje go zaatakowac? walka na platformie, pod nia luki elektrryczne, a tego assasina ni c**ja nawet drasnac nie moge :/ ma ktos na niego sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Z tego co pamiętam to jak się ładuje, żeby w ciebie strzelić to z shotguna w niego strzelać (chyba można jeszcze walnąć w niego rakięta on ją odbija i trafia ona w drzwi za tobą i cośtam jest, al nie miałem amunicji do rakietnicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Albo jak sie tak pojawia i chce ciachnąć mieczem to go z kopyta w głowę no i trzeba zwracać uwagę na to kiedy pisze safe i odpowiednią strzałkę dać. A i jak masz sporo ammo do machineguna to go z Bustera nawalaj (jak go nie masz to łączysz ze sobą shotguna i machineguna - potrzebny 3 skill w crackowaniu) Yay, jaka ta gra fajna : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi