programistagd Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Tytuł: Star Wars Remix Gatunek:FPS, fangame Opis: W grze wcielamy się w Han Solo przebranego za Bobę Fetta z bronią "niewiemkogo". Musimy zniszczyć Gwiazdę Śmierdzi. Jak to zrobimy czekają nas kolejne zadania. Uwaga! Klony mają miecze świetlne ;) Jest to przerobiony przykład FPS od Marka Overmansa. Grafika mocno zmieniona. Dodałem wiele nowych skryptów, t.j. questy, napisy, filmik, kody do drzwi, inne. Autorzy: Programowanie: Programistagd i Mark Overmans Fabuła: Programistagd i Torba Grafika: Torba, GM, Internet Muzyka: John Williams(muzyka z SW) Screeny: Wkrótce(czytaj za kilka dni, do kilku tygodni) umieścimy Demo gry. Pełną wersją skończymy około wakacji. Co myślicie o pomyśle i screenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Miecz świetlny nie jest pospolitą bronią,nie wiem co robi u szturmowców...poza tym,graficzka słaba:< Spodziewałem się czegoś lepszego widząc napis Star Wars..:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programistagd Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Oni mają miecze "świetne", bo to jest przeróbka z humorem, ale i niegłupią fabułą. Jest też "Gwiazda Śmierdzi" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Aha..nie doczytałem..jednak osobiście wolałbym tą poważniejszą wersję.ale to twoja gra:) Mimo to czekam na nią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Grafa okropna, nie czekam na to robienie 3d w gmie to fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Popracuj nad tymi makietami, żeby sprawiały wrażenie pseudo-3d. Ale pograć bym pograł : D Grafa okropna, nie czekam na to robienie 3d w gmie to fail Nie zgodzę się, grafika ma swój styl, nawet ta w bunkrze ss mi się spodobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 TO JEST JAKAŚ PROFANACJA?!?!?!?!! CO TEN FAMAS TAM ROBI, TO JEST OŚMIESZANIE BRONI PALNEJ!!!! gra, słaba, niezgodna z prawdą filmową itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 CO TEN FAMAS TAM ROBI, TO JEST OŚMIESZANIE BRONI PALNEJ!!!! Dlaczego Famas jest według Ciebie ośmieszaniem broni palnej? gra, słaba Fajnie że nie grałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programistagd Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Popracuj nad tymi makietami, żeby sprawiały wrażenie pseudo-3d. Ale pograć bym pograł : D Grafiką zajmuje się mój kolega ;) Być może ulepszymy je. TO JEST JAKAŚ PROFANACJA?!?!?!?!! CO TEN FAMAS TAM ROBI, TO JEST OŚMIESZANIE BRONI PALNEJ!!!! gra, słaba, niezgodna z prawdą filmową itd. To jest fungame z humorem, więc nie wiele się ma do prawdy filmowej. Broń palna jest mega silna, bo tak się nam umyśliło. To ma być "Remix" z humorem, mający jednak trzymającą się kupy fabułę(nie podobną specjalnie do filmowej). Póki co nie ma menu i tak może pozostać, gdyż nie robimy zapisu gry. P.S. Ten bunkier SS to Gwiazda Śmierdzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 famas nie jest ośmieszaniem broni palnej, tylko ta gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 I jako fan nie mogę się czegoś nie uczepić,skoro to jest w czasach gwiazdy śmierci i Hana Solo to znaczy że to są szturmowcy a nie klony,a szturmowcy to nie klony bo ich utrzymanie było za drogie i szeregi zostały wypełnione ludźmi.ale po co ja to pisze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 famas nie jest ośmieszaniem broni palnej, tylko ta gra Ta gra jest ośmieszeniem broni palnej? Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ale grafika najlepsza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Artuditu fajny xd Czekam na demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ośmieszasz famasa, bo wziąłeś jego nieswoją grafikę i wstawiłeś do gry z bezensowną grafiką :< . Pik piik tri tiii ti pik pik pipupi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi