pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Musze wam zaprezentować moją nową gre - kadur 2. Dodalem tam dużo żeczy i planuje zrobić nową wersje Kadur 2.6 Zdecydowałem się, że będą 2 światy i w każdym po 7 rund. Rund jest więc 14. Prosze o ocenke. EDIT: zapomniałem o linku do gry: http://cgsm.cal.pl/mojagra2.exe ps. nie znacie jakiegoś konwertera plików waw lub mp3 na pliki mid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A może linka byś podał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 podałem właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Chyba zły adres podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 sorry - chwilowo są problemy z serwerem, spróbuj puźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ej pacman już 100%? zrobiłbyś jedną część ale pożądną tutaj nie idzie przezkoczyć tego kółka w drugiej rundzie i jest błąd gdy mnie załatwi w 2 rundzie to wyzerowuje mi punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Mogę ci powiedzieć, że Kadur 2 jest na pewno lepszy od Kadur 1, ale i tak jest grą przeciętną (Kadur 1 był po prostu słaby). Pochwały należą się za sklepik (pojawia się co kilka rund). Kadur 2 byłby dobrą grą, gdyby nie ta monotonia. Grafika - 6/10 Audio - 3/10 (nudne to techno...) Wiem, że w drugim świecie muzyka się zmienia, ale gdy wyłączy się grę, dalej leci techniawa... Grywalność - 6/10 Ogólnie - 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 nie znacie jakiegoś konwertera plików waw lub mp3 na pliki mid? Poszukaj na necie programu o nazwie WIDI. Jak na tą nowatorską dziedzinę, to program dobry, ale nie spodziewaj się rewelacyjnych wyników - midi robione przez ten program są monofoniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Mogę ci powiedzieć, że Kadur 2 jest na pewno lepszy od Kadur 1, ale i tak jest grą przeciętną (Kadur 1 był po prostu słaby). Pochwały należą się za sklepik (pojawia się co kilka rund). Kadur 2 byłby dobrą grą, gdyby nie ta monotonia. Grafika - 6/10 Audio - 3/10 (nudne to techno...) Grywalność - 6/10 Ogólnie - 5/10 W drugim świecie muzyka się zmiienia Ej pacman już 100%? zrobiłbyś jedną część ale pożądną tutaj nie idzie przezkoczyć tego kółka w drugiej rundzie i jest błąd gdy mnie załatwi w 2 rundzie to wyzerowuje mi punkty. Da się przeskoczyć tylko trzeba się postarrac, mi też się za pierwszym razem zawsze nie udaje przeskoczyć tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 odswierzam temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zidanexx Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Mi się nie podoba :) Poprostu nie lubię takich gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi