4tk Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Robię przyciski do sygnatur. Tak na marginesie, można brać śmiało. Otóż nie mam na więcej pomysłu. Chodzi mi konkretnie o napis w tym 2 prostokącie. Co już mam: Jak ktoś już bierze, to proponuje to zakodować o tak: [url=w przypadku 'gmclan' link do gmc, przy polej link do polewacza, przy kto polał link do 'dzięki za wszystko', przy pomoz mi link do tematu z pomoca a przy 'moja gra' link do gry.][img=link do ktoregos z obrazkow][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Brzydkie. zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 zgadzam się niestety ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Czy ktoś mówił że będą ładne? :P Tutaj chodzi bardziej o prostotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Tutaj chodzi bardziej o prostotę. suchy tekst też jest prosty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 _____________ |GMC|POLEJ MI| Faktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 _____________ |GMC|POLEJ MI| Faktycznie. *facepalm* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Joł, nie ma to jak oryginalność. Web już polał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 http://www.pixelbutton.com/eng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Robię przyciski do sygnatur. Tak na marginesie, można brać śmiało. Otóż nie mam na więcej pomysłu. Chodzi mi konkretnie o napis w tym 2 prostokącie. Co już mam: http://www.pixelbutton.com/eng C-C-C-C-Combo breaker Btw ciekawa ta strona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ale się wrobił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Kur##, widziałem tutoriala do photoshopa jak robić takie buttony (czemu tak marnują psa?!), i to on mnie natchnął. Wyszperam linka ED: Znalazłem w historii. http://www.webphotoshop.pl/index.php?go=tut&id=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Dzięki marmot za linke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Mamrot, ty mamrocie jeden! Teraz moje buttonki pójdą w niepamięć :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Mamrot M A R M O T :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Cholera, zawsze mi się myli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ta, jasne... Kloz topik plax! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Czemu mi nie wierzysz? Nawet czcionka inna, odręczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nie wierzę, że mylisz Marmot z Mamrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Myli mi się, bo w książce którą teraz czytam jest Mamrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 I w filmie był Mamrot (np. Ranczo :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A tu jest marmot i kropka ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi