GMTraker Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam. Wykonam strony WWW na zamówienie, animowane o dowolnej ilości podstron, cena do uzgodnienia. Pozdrawiam. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jakieś przykładowe strony by się przydały, tak to wątpię by znalazł się jakiś chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Może pokaż co potrafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Flashowe? Dziękuję, dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Co masz do flashowych stron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Raczej nic, tylko tyle czy gmtraker umie takowe zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 https://gmclan.org/up3604_4_gitary.html najprostsze co wykombinowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Brzydka, a ta animacja za każdym razem, gdy klikniemy w odnośnik jest denerwująca. Poza tym wolę strony bez zbędnych dźwięków, tylko to denerwuje człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 to była przykładowa i tak jak napisałem najprostsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Nikt we Flashu raczej stron nie robi, gdyż to muli kompa, jest niewygodne, niszczy cenny czas, denerwuje procesor, nie każdy używa Flasha, itepe Fervi PS. Zainteresuj się PHP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 interesuję się php, ale flash ma ładniejsze efekty czasem Dla rikitiki:https://gmclan.org/up3604_4_gitary2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Co masz do flashowych stron? To, że flash jest nadużywany. Nie dość, że obecnie ta wtyczka jest tak wolna, że niedługo dla głupich casualowych gierek flashowych trzeba będzie mieć dwurdzeniowe procesory, to większość stron/elementów flashowych może być bezproblemowo zastąpiona rozwiązaniami z zakresu AJAX czy JavaScript. Nawet można tak zastąpić chociażby odtwarzacze filmów we Flashu (już na Wikipedii widziałem takie rozwiązanie). Co do ostatniej strony wrzuconej przez GMTrakera: CO NA TEJ STRONIE JEST TAKIEGO, ŻE WYMAGA ONA FLASHA?! O rozmiarze 7MB dla czegoś takiego to już nawet nie wspomnę. Jak już na siłę chcesz robić strony we flashu, to rób strony bardziej interaktywne, bo o wiele lepiej taką stronę jak zrobiłeś można by zrobić w HTMLu, srsly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 To, że flash jest nadużywany. Nie dość, że obecnie ta wtyczka jest tak wolna, że niedługo dla głupich casualowych gierek flashowych trzeba będzie mieć dwurdzeniowe procesory, to większość stron/elementów flashowych może być bezproblemowo zastąpiona rozwiązaniami z zakresu AJAX czy JavaScript. Nawet można tak zastąpić chociażby odtwarzacze filmów we Flashu (już na Wikipedii widziałem takie rozwiązanie). Co do ostatniej strony wrzuconej przez GMTrakera: CO NA TEJ STRONIE JEST TAKIEGO, ŻE WYMAGA ONA FLASHA?! O rozmiarze 7MB dla czegoś takiego to już nawet nie wspomnę. Jak już na siłę chcesz robić strony we flashu, to rób strony bardziej interaktywne, bo o wiele lepiej taką stronę jak zrobiłeś można by zrobić w HTMLu, srsly. html5 marmot, <video></video> <3 1. flash jest NIE WYDAJNY W HOOY. 2. nadużywany 3. zastąpiony 4. dziurawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Maja 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Chociażby SilverLight jest szybszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 tyle waży ta strona, ponieważ wsadziłem tam 2 długie piosenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 zawsze marzylem o wolnej flashowej dupnej stronie z piosenkami i nasranymi animacjami oh wait jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Zamykam, bo się spam robi, to miała być moja oferta, a nie temat pełny idiotycznych wypowiedzi :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Pakować całe piosenki w MP3 tylko po to, żeby odsłuchać je przy najechaniu na napis kursorem, suuuuuuupcio. Jak już chce się takie bajery, to 15 sekundowe previewy by były wystarczające. Jak składasz oferty tworzenia stron Flashowych, to miej coś do zaoferowania, a nie takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 dla twojej informacji, to był szybki przykład, nie miałem takich sampli, dlatego wpakowałem całe piosenki, a nie za bardzo miałem ochotę akurat wtedy szukać oprogramowania do obróbki dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi