kryniak Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witam, chcę zaprezentować mój program: Szyfry harcerskie. Program ten szyfruje na razie sylabowe szyfry: KO-NI-EC-MA-TU-RY PO-LI-TY-KA-RE-NU KA-CE-MI-NU-TO-WY GA-DE-RY-PO-LU-KI Ten, kto chodzi do drużyny harcerskiej powinien wiedzieć o tych szyfrach. Program szyfruje/odszyfruje po naciśnięciu klawisza ENTER LINK: Szyfry harcerskie Piszcie, czy wam się on podoba :) Życzę miłej zabawy w szyfrowaniu! [Podgląd] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No, no, no - podoba mi się. ps.pokaż swoją strone w "Valhalla" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A tak dokładnie niewiem co w nim chodzi ale mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Muszę przyznać że program ciekawy. Nieznam się na harcerstwie, ale program mi się podoba, ciekawy algorytm szyfrowania. :) Ocena programu: 9/10. 1 punkt odjęty za interfejs graficzny mógłby być lepszy szczególnie logo podczas uruchamiania programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ja też niewiem ale fajne nawet... musiałeś się troche napracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Super kto odszyfruje to jdsrdk lgskimus?? ten kto to oszyfruje jest dobry i też nieznam sie na harcerstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Aplikacja fajna :thumbsup: , ale mam małą prosbę wsadz to zdęcie co jest tłem tej aplikacji. tam chyba jest mój znajomy PS. fotke daj jako post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maenardil Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Co można poprawić: Trzeba naciskać backspace, nie można przytrzymać. Dziwaczne wpisywanie polskich czcionek. Poza tym w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zespół Szyfrantów TG Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Super kto odszyfruje to jdsrdk lgskimus?? ten kto to oszyfruje jest dobry i też nieznam sie na harcerstwie. Zespół Szyfrantów Hufca Ziemi Tarnogórskiej prezentuje rozwiązanie: JESTEM KASMILUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Kolejny typ pokroju caporegime (tyle ze on od szlachty) z dziwnym fetyszem harcerstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Skoro temat został odkopany to odkodujcie to kgvxjy's~|‚m-pzvt|‡‰Ź Kto to odkoduje jest moim mistrzem i panem xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Skoro temat został odkopany to odkodujcie to Wyrażaj się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 jest druh boruch? nie ma druha borucha eheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Kolejny typ pokroju caporegime (tyle ze on od szlachty) z dziwnym fetyszem harcerstwa nie błagan nie bądź agresywny Program nawet ciekawy, ale dla harcerza kompletnie bezużyteczny, no i ta grafika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 nie błagan nie bądź agresywny Program nawet ciekawy, ale dla harcerza kompletnie bezużyteczny, no i ta grafika.. To dlatego, że wszystko w >2006 roku było względnie piękne. Jak będziecie chcieli to mogę wrzucić kod źródłowy i zobaczycie jaką magię używania klocków tam wykorzystałem :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi