Cekol Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Przedstawiam wam oto minigierkę w której chodzi oto aby omijać latające piłeczki :D Wciągające :P Oto link:[guzik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 super, moj reKord to 1050 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 mój rekord to: 1631 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 teraz moj rekord to 1080 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Fajna gierka, nie zaprzeczę ^^" Zauważyłem że kulka (ta wroga) po zetknięciu ze ścianą namierza ostatnie położenie playera, moim zdaniem kulki powinny się odbijać dosłownie losowo jak by miały wściekliznę... wszędzie i trochę szybciej. Ale tak też jest fajnie. Mini Gierka na wyluzowanie... =^-^= 3maj się ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ja mam 1570pkt. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nev1r Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 hyhy ja 2083 :P , jak narazie najlepszy jestem ^^ a tu dowod : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 EEEEEEEEEE!! Jak ty to zrobiłeś?? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nev1r Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 normalnie, za 3 razem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Gra jest prosta ale fajna, mozna pograć w wolną chwilkę :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 wciąga mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Gra jest prosto wykonana ale fajna za to + . Jak sie chwalicie punktami to ja sie tez pochwale :P http://C:\Documents and Settings\użytkownik\Moje dokumenty\Moje obrazy\aa gra fajna mam 3032 punkty ale nie wiem jak wstawic obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Fajna gra, wymaga dużej zręczności przy dłuższej grze. :) Grafika - 3/10 (gotowce się kłaniają...) Audio - 8/10 (fajna muzyczka!) Grywalność - 7/10 (można sobie fajnie pyknąć) OGÓLNIE - 6/10 Całkiem nieźle. :thumbsup: PS. Krychol - nikomu nie odczyta obrazka z twojego dysku. :) Wrzuć go na uploader, a potem użyj taga img. I nie zapomnij go zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 gra całkiem fajna minus *waga pliku spodzoewałem sie sciagaja ze grafika mnie na nogi powali a tu masakra po prostu grafika koniecznie do mniany *muza moze i fajna ale radze mida tu dac w polsce jednak wiekszosc ludzi stac tylko na łacsze 128do 512 w wiekszych miastach jest łatwiej np. typu poznan gdzie net kosztuje grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 *waga pliku spodzoewałem sie sciagaja ze grafika mnie na nogi powali a tu masakra po prostu grafika koniecznie do mniany czemu to tak duuzo wazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 To muzyka tak dużo waży. MP3 nie są dobrym rozwiązaniem, ale czasami można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 człowieku ale sa programy do kompresji mp3 np. nerowave editor który napewno masz na kompie wraz ze zwykłym nerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ściągnąć sobie rozszerzenie do GM by mogło się dać odczytać formaty *.ogg i problem z dużym plikiem z głowy. =^-^= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 no muzyczna dobra do gry Inspector Gadet tyle ze remmix Scootera. A co do tego obrazka postaram sie go tu umiescić :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 człowieku ale sa programy do kompresji mp3 np. nerowave editor który napewno masz na kompie wraz ze zwykłym nerem No ja wiem tylko jak konwertuje w tym programie to mi się zwiększa ! a nie zmniejsza waga pliku!! Weście mi pomóżcie to skonwertoać w tym nerowave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 No ja wiem tylko jak konwertuje w tym programie to mi się zwiększa ! a nie zmniejsza waga pliku!! Weście mi pomóżcie to skonwertoać w tym nerowave To ustaw mono i zmniejsz jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 No zmieniam na mono i na najmniejszą jakość czyli jakość(telefonu) i zamiast maleć to zwiększ mi się ciężar do 10.5 mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 No zmieniam na mono i na najmniejszą jakość czyli jakość(telefonu) i zamiast maleć to zwiększ mi się ciężar do 10.5 mega! A napewno konwertuje Ci na mp3 ? Może na wav Ci konwertuje ? Sprawdź to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Znacie może tytuł i wykonawce tej piosenki co leci podczas gry?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi