lvla2y Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam , mam mały problem . Gdy przeglądałem sobie przykładzik weszłem do "Room-a" i najechałem na obj_sign i zobaczyłem po prawej stronie napis "has code" a wygłąda to tak: TU Moje pytanie jest takie co to jest i jak takie coś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a przeszkadza Ci to w czymś? to oznacza, że obiekt ma zapisany swój własny kod. usuń go i stwórz w tym miejscu taki sam. Po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lvla2y Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie , nie przeszkadza mi to w niczym , lecz chciałem się dowiedzieć jak zrobić takie coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ctrl + shift + ppm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lvla2y Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ctrl + shift + ppm po kiego shift, ctrl+ppm wystarczy... chyba, że coś zmienili w GM8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 masz rację, pomerdało mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A najlepsze, że wystarczyło ruszyć mózgiem i zobaczyć co pisze w room'ie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lvla2y Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tylko wiesz nie wiedziałem , że to z tej opcji jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi