Holdysz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jest problem zapisałem gre jeszcze jej nie skończyłem dość dużo zrobiłem a po na stępnym uruchominiu odczytaniu pliku nic się nie dzieje BRAK ODPOWIEDZI: Co robić usunąć grę albo nowy GM??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dlatego ja zawsze robię przynajmniej 2 zapisy E:najpierw sprobuj z game makerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Sprawdzić, czy inne pliki też powodują brak reakcji, jesli tak - przeinstalować GM. Jeśli nie - uszkodziłeś plik z grą, lub otwierasz go w starszym GM (np. GM7, który ma to samo rozszerzenie gmk). Ew spróbuj otworzyć plik .gb0 (zmień rozszerzenie na GMK jeżeli nie możesz go otworzyć spod GM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Używam Gm8 inne pliki nie powodują znaczy się niektóre te które robiłem np.Tydzień a te które 1/2 dni to się włączją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Czyli ten jest uszkodzony, spróbuj z backupa (domyślnie chyba jeden backup się robi, otwierając grę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ta z Backupa idzie...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi