LionX Dagger Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Tytuł:Virtual keyboard Gatunek: program Opis: program dzięki któremu możesz przypisać dane klawisze swojej klawiatury innej osobie na innym komputerze, po co to, to taki mało komu przydatny program np. by można było grać w gry które nie mają trybu online a są np. na 2 graczy (oczywiście do poprawnego działania druga osoba powinna być w stanie widzieć nasz ekran przy pomocy jakiejś wirtualnej kamerki pokazującej nasz pulpit, bądź kamerki skierowanej na ekran przez skypa ;p) versja : 0.1 Download: https://gmclan.org/up634_4_virtual_keyboard.html Rozmiar pliku: 2MB Autorzy: Programowanie: ja beta testerzy: ja, Farkraj Screeny: projekt okazał się kompletną klapą, wyszło na to że fakt symulacja przycisku się wysyła ale działa tylko na pola tekstowe a nie na programy ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Naprawdę fajny program! :) Może być przydatny w graniu jak i np. pisaniu u kogoś na gg. 5/5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Naprawdę fajny program! :) Może być przydatny w graniu jak i np. pisaniu u kogoś na gg. 5/5 ! Nie do końca to prawda, ale jeśli się nie wyłączy programu to fakt że druga osoba przypisane mu przyciski będzie mogła wciskać. Mam zamiar poprawić wizualnie program jak i dodać więcej przycisków tak ok 14 (tyle co pad z psx) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 A nie lepiej zrobić listę przypisanych klawiszy ( Patrz, wszystkie klawisze do przypisania dostępne )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 A nie lepiej zrobić listę przypisanych klawiszy ( Patrz, wszystkie klawisze do przypisania dostępne )? Nie wiem czy zrozumiałem o co ci chodzi ale po co tak. klient sobie wybiera jakimi klawiszami chce grać a host wybiera jakich klawiszy on nie będzie używał (które może użyć klient) w ten sposób klienta klawisz W = hosta klawisz P Czyli przyciśnięcie klawisza "W" przez klienta wywoła u hostującego przyciśnięcie klawisza "P" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Bardzo fajny program! Mi się wszystko podoba. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 by można było grać w gry które nie są multi player i a są np. na 2 graczy lol Nie wiedziałem, że gra na 2 graczy to nie multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 lol Nie wiedziałem, że gra na 2 graczy to nie multiplayer. oj czepiasz się dla mnie multiplayer to gra przez sieć, a gra dla 2 to po prostu splitscreen pomimo że raczej i tak wszyscy wiedzą o co mi chodziło, masz poprawiłem dla ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nie wiedziałem, że gra na 2 graczy to nie multiplayer. dla mnie multiplayer to gra przez sieć, a gra dla 2 to po prostu splitscreen Tak jest nie tylko dla ciebie. A to, że multiplayer dosłownie to gra na wielu graczy, nie ważne. Po prostu tak się przyjęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi