dyzmek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja chce zrobic wlasne gre prze zinternet i pytam jak zrobic darmowego serwa do niej w naj prostszy sposob ze inny gracz wlacza gre i dolacza do innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 chcesz go postawić na swoim kompie czy to ma być serwer dedykowany? dedykowane czyli takie na serwerach w sieci są płatne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 chce postawic na swoim kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Napisz aplikację serwera i aplikację gracza, poszukaj tutoriali na gmclanie o 39dll, czy tam mplay. Gotowego rozwiązania nikt ci nie poda, bo to zajmuje najwięcej czasu przy takich strzelankach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ''Napisz aplikację serwera i aplikację gracza,, jak to zorbić nie mam pojęcia wiem ze serwer musi być oddzielnie i klient gry prosze powiedzicie jak zrobić serer w game meaker 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://tinyurl.com/2bxn54j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi