cysior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Mam pytanie. Czy wy tez nie mozecie nic kopiować, zaznaczac jak na forum gmclanu weżniecie "odpowiedz" lub "nowy temat"? Aby napisac ten temat musiałem TAB'em wejsc w okno pisania. Uzywam Firefoxa 3.6.3 Bez problemu moge pisać, zaznaczać, kopiować normalnie. A tutaj nic tylko pisze i backspace. EDIT: Jeśli weżnę szybka odpowiedz to jest wszystko OK. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 mi też się tak dzieje i nic mi nie przeszkadza. Chrome używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Używam Firefoxa 3.6.3 i nie mam tego problemu. A poza tym, dostałeś warna za nierzeczową nazwę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No ja też nie a mam tego samego firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 na operze 10.10 też wszystko ładnie działa może coś z tą rozszerzoną edycją tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 u mnie na firefoxie wszystko śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja mam to samo. Nie widać tej kreski jak piszę, nie da się nic zaznaczać, kopiować, wklejać! Dlatego muszę wszystko w notatniku pisać! A jak zaznaczę to to nic da, bo i tak np. nie usunę bo mi z końca tekstu usunie! Dlatego często robię szybką odpowiedź lub jak piszę temat edytuje potem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Też tak mam, gdy dam Nowy Temat i Odpowiedź, jednak nie wiem czym jest to spowodowane (Na innych forach nie zauważyłem takich problemów). Fervi PS. Na szczęście działa poprawnie "Szybka Odpowiedź" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Wejdźcie w: Panel kontrolny --> ustawienia forum --> Rodzaj edytora tekstu do użycia podczas postowania --> Przełączcie na "Standardowy edytor tekstu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Wejdźcie w: Panel kontrolny --> ustawienia forum --> Rodzaj edytora tekstu do użycia podczas postowania --> Przełączcie na "Standardowy edytor tekstu" Dzieki, szkoda ze przez swoja głupote przypłaciłem to warnem ale wartobyło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja mam chrome i wszystko mi śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi