Adriann Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tytuł: Alens Attack(Nazwa robocza) Gatunek: TDS Ogólnie:Ta gra będzie prostym shooterem,będziemy przemierzać wiele ulic,kanałów czy wnętrz budynków.Do dyspozycji gracza oddane będą 4 bronie.W sumie narazie było by na tyle;p Fabuła:W ziemie uderza meteoryt,a z jego pozostałości wydostają się jakieś dziwne organizmy które w krótkim czasie ewoluują w formy różnego rodzaju potworów które doprowadzają ludzkość do...mają przesrane.Gracz wciela się w postać jednego z ludzi którzy zamiast ginąć na ulicach postanowili walczyć. Autorzy: Programowanie:Adrian Marzec Fabuła: Adrian Marzec Grafika: Adrian Marzec Muzyka:Narazie nie ma.. Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Grafika trochę jak w gta2, nieźle się zapowiada, ale ciekawe czy skończysz tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mam nadzieję że tak,zresztą już z tydzień będzie jak w tym siedzę więc jest dobrze,zwykle pomysł się mnie trzyma dzień-dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No fajnie się zapowiada :) Mam nadzieję że mnie wciągnie, bo lubię gry tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Przypomina mi się Resident Evil 4, dodatek po przejściu gry :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A ja przeczytałem: Aliens Attack On Colony ;) A grafika 4/5 - kilka szczegółów do poprawki, Zrób trochę więcej broni, bo czterema nie zawojujesz daleko, Zmień grafike płomienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wiem że szczegóły niektóre jeszcze trzeba poprawić,ale akurat ogień myślałem że jest good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Lepszy od krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ogień jak najbardziej jest dobry. Trochę banalna fabuła, radził bym jeszcze nad nią popracować. Tak jak ktoś wspomniał, pusto. Dodaj jakieś latające śmieci, rozwaloną kostkę itp. Powodzenia! Ps. Ocenę wystawię jak będzie coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Grafika kradziona i tyle powiem dopóki jej nie zmienisz lub nie dodasz autora do creditsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Grafika kradziona i tyle powiem dopóki jej nie zmienisz lub nie dodasz autora do creditsów od kogo z ciekawości pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Co ty pierdzielisz?Sam wszystko robiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Pewnie kafelki są podobne (bo prawie wszystkie są takie same) i już od razu, że złodziej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 czy to nie gostek z tego tematu ?? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=22244 E: jednak nie. zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Już po kumpli miałem dzwonić xD PS:Tak sądziłem że o to ci chodzi bo mnie ta postać zainspirowała do robienia gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Muhehehe alien z gry Alien Shooter 2. Mimo iż sam narysowałeś to zrypałeś pomysł od Sigma Team. Btw sama gra jest jak klon alien shootera (jedyna różnica to bohater i brak rzutu pseudo 3d). Mimo wszystko zapowiada się fajnie i z chęcią zagram w demko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mylisz się,inspirowałem się tylko postacią z graficzek Rapera, Reszta to wytwór mojego chorego umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mylisz się,inspirowałem się tylko postacią z graficzek Rapera, Reszta to wytwór mojego chorego umysłu. Mimo wszystko z alienem i konceptem nie byłeś oryginalny. Nie martw się, dzisiaj ciężko wymyśleć oryginalną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Szczerze mówiąc to nie zależało mi tak strasznie nad tym,bo wolę gry w klimatach fantazy..ale coś mi odbiło i robię shooterka,więc jak dałem zapowiedź wartało by go skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi