ALT Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Potrzebuje tutaj wymienionych grafik(wszystkie w TOP-DOWN): -człowiek z kosą w kapture czyli ŚMIERĆ (normalna i atakująca kosą) -biały rycerz z białą peleryną i mieczem (normalny i atakujący mieczem) -portal do podziemia(piekło) -mroczne tiles'y :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 by miec portal do podziemia przerob sobie awka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ...wiedziałem że spytasz: -człowiek z kosą w kapture czyli ŚMIERĆ 50x50 -biały rycerz z białą peleryną i mieczem 50x50 -portal do podziemia 124x124 -mroczne tiles'y thumbsup.gif 50x50 lub 32x32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wikku, wymiary podane, zabieraj się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a dla innych to nie jest też? dla mnie za duże wymiary ja rysuje tylko małe rzeczy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 tia 50x50 to pol monitora :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 im robie większe tym brzydsze :( https://gmclan.org/uploader/6488/sprite0_strip4.png jak się spodoba to robie następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 po śmierć idz do copoconaco, on jest dobry w tych klimatach : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 im robie większe tym brzydsze sad.gif https://gmclan.org/uploader/6488/sprite0_strip4.png jak się spodoba to robie następne nie zabardzo wygląda tia 50x50 to pol monitora sad.gif taaa...... sprawdzałem Game Makerze,to nie pół monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 tia 50x50 to pol monitora sad.gif taaa...... sprawdzałem Game Makerze,to nie pół monitora HAHAHAHAAHA tekst dniaxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 HALO!czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi