Grabarz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale macie dobrze, że macie stary wygląd :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale macie dobrze, że macie stary wygląd :( jedno słowo: pieprzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Każdy ma swój gust, a system oceniania i wygląd komentarzy wygląda dla mnie jak przeżuta kupa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Stary system oceniania i tak nie miał najmniejszego sensu, bo ludzie dawali albo 5 albo 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 usuwałem cache, odświeżałem, kupa, dalej stary lay;/ może to coś w ustawieniach konta? ale nie mogę nic znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 użyj innej przeglądarki - zalogowałem się z IE i był nowy layout (ale na Operze nadal mam stary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Stary system oceniania i tak nie miał najmniejszego sensu, bo ludzie dawali albo 5 albo 1. Dobrze, ale chodzi mi bardziej o to, ze mogliby go pokazywać, a tak muszę się rejestrować tylko po to, żeby sprawdzić ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi