Adamg1996 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tytuł:Gwiazdy-animacja xD, Gatunek: Program w języku Pascal z użyciem modułu graph, Opis: Program w którym mamy za zadanie wcisnąć enter :thumbsup: po czym pokaże się nam animacja (wygląda (wg. mnie) jak niebo w nocy i gwiazdy które się pokazują z nikąd... xD), to mój pierwszy program w tym języku i miałem za zamiar przetestować tryb graficzny (którego nie umiałem włączyć)... Download: TU , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale to jest tylko pixelków rysowanie i pisanie błędów ortograficznych :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak uzywasz graph to lepiej zrob wizualizacje fraktali, zdecydowanie lepszy efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ej ale to nie jest fajna animacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tylko losowo zapalasz punkty :P nic specjalnego, ale ucz się dalej ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 za dużo to on nie pokazał... mam książke "Programowanie gier w języku turbo pascal" i jeden z przykładów na używanie modułu graph to właśnie taki sam jak on tutaj wsadził... Tylko że tam przykład nazywa się gwiazy a nie gwiazdy animacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programistagd Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Przyznam szczerze, że jak na pierwszy program - to do przeżycia. Ale ogólnie słabe. Fajne by było gdyby się zapalały, że jest ciemne i się robi coraz jaśniejsze. Właśnie tak to sobie wyobrażałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 całkiem niezłe gwno 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi