raperr Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moja stara graficzka którą kiedyś robiłem do TDS'ów udostępniam ją teraz dla wszystkich ^^ E: Jak ktoś ją wykorzysta to niech chociaż napisze że ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaklepuję wszystko :P masz kredki chłopie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja to bym dał każdemu, tylko nie jemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ty byś dał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 moim zdaniem temat do zamknięcia,bo co my mamy tu pisać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 np. to ze awki morro i ctrl sa identyczne tak jak wasze nicki ctrl i alt XD a tak na serio to teraz ukaze sie z 10 gier z taka grafiką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nie, po prostu jestem fajny i każdy ode mnie coś papuguje. dlatego, zaklepuję grafiki. Jeśli autor chce zapobiec temu co marq napisał... Prawda? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 I co że zaklepujesz? Napisał że KAŻDY może ją wykożystać. Więc się tak nie gorączkuj, że chcesz ją mieć tylko dla siebie, skoro każdy może ją wykożystać :P Btw, niezłe graficzki. @up nie jesteś fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Niech autor zadecyduje czy w dobre ręce grafiki powierzy. (do mnie :P) lmao, wiadomo że jeszcze raz, może zmienił zdanie. Tylko krowa nie zmienia poglądów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 w takim razie jesteś krowa :) jak powiedział, że grafiki są do użytku wolnego to nie możesz ich sobie przywłaszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 w takim razie jesteś krowa :) jak powiedział, że grafiki są do użytku wolnego to nie możesz ich sobie przywłaszczyć Święte słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A, to kij wam w oko. skoro będzie min 10 takich gier to ja wole nie... dziękuje za możliwość nabicia postów. ------------------------------------------------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie stękaj. Na tym polegają darmowe zasoby, że KAŻDY może korzystać, a nie ten, kto się zgłosi. Zaklepywać to sobie możesz w zabawie w chowanego. I wiesz, nie każdy jest dzieciakiem, któremu zależy na ilości postów. Co ci daje większa ilość, lepszy jesteś ? Wskazówka dla ciebie - to było pytanie retoryczne. Wskazówka nr. 2 - na nie się nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ale ctrl nabil postow, ja tez chce! Ale temat chyba tylko do tego sie nadaje by nabijac. jeden mowi tak to jego drugi ze nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ahjej, myslalem ze to galeria grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja pozwolę sobie wykorzystać ten samolocik ;) Dzięki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jakiś nowy tilset darmowy dla wszystkich: Przykładowo co możecie z niego sklepać: Na początku był plan by zrobić go do survivala stąd te przewrócone stoły i blokady ale mi się już odechciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 To ci coś nie wyszło:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 dziwna perspektywa. Ta ściana z drzwiami powinna być widoczna od strony salonu ;) i ten stół jakiś nie taki ale tilsety fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 raper : pomyśl jak to będzie się ruszać. jak już to lepiej ściany w 3d zrobić lub na vertexach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 raper : pomyśl jak to będzie się ruszać. jak już to lepiej ściany w 3d zrobić lub na vertexach Jejku on chyba zrobił grafę prawda no to co mówisz tu co powinien zrobić jak to potrafisz to bierz grafę i jedziesz, robisz grę dajesz mu credits i masz wypasioną grę. Raper napisał że chciał zrobić grę a nie że ją jeszcze robi. Co do grafiki to ładna. Mi się tam podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Dobra rewanż za ostatnią słabą grafikę :P Ludki sklepane specjalnie dla was ;] Gotowe do animacji xD E: Dodałem też jakiegoś kosmicznego ludka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Marnujesz się tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Przyznam rację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Pozwolę sobie bezczelnie wbić do tematu. Skoro darmowa grafika do TDS, to też podzielę się moimi wypocinami. Szansa, że sam zrobię z nimi grę jest tak mało wiarygodna, że lepiej oddać ją pod skrzydła innych. (Choćby noobów.) Kompletnie darmowa do użycia, wystarczy gdzieś mały dopisek, że żydzi przyłożyli rękę do tworzenia tej grafiki. Jak podszkolę się w tworzeniu tile... tilecosiów, to dorzucę. Mam nadzieję, że autor mi wybaczy. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 ak podszkolę się w tworzeniu tile... tilecosiówtilesetów :D a co do grafiki, to nawet, nawet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 A mi tak średnio się podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 A mi nie średnio, a normalnie się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 rapper, grafiki to masz ######aszcze :) A ostatni 'kosmiczny ludek' przypomina mi gościa w nanokombinezonie z crysisa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A mi tak średnio się podoba Daj spokój, fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi