Ignis Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jak myślicie, najlepiej dodawać zapowiedź jeżeli ma się ukończone ile procent? I czy wystarczy dodać screena samego menu czy jeszcze gameplay?Bo powiem że ukończyłem dość spory procent mojej gry ale... niestety robiąc ją skupiłem się najpierw na silniku, czyli grafika postaci to... zwykły stickman służący do testów. Jednak menu jest fajne za co dziękuję mojemu doradcy ds. grafiki :D. Odpiszcie bo nie wiem czy moja Corna jest rzeczywiście taka fajna. A, zapomniałbym. Mam ukończony sam silnik bez grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 najlepiej dodawać zapowiedź kiedy uznasz, że jest sens dodawania zapowiedzi i masz 2 lub więcej screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 I najlepiej tak zeby az chcialo sie zagrac czytajac zapowiedz zamiast patrzac na screeny podpisane "99% tej grafiki i tak sie zmieni" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A jak myślicie, może zrobiłbym po prostu jednego screena menu i opiszę np. jak wyglądają grafiki które wstawię do mojej gry? Bo to mi by było nawet na rękę, całkiem nieźle piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No to pisz, jezu, kogo to obchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A po co mi screen menu ?? Jakbyś chciał zobaczyć dom, to wystarczyłoby ci zdjęcie samych drzwi wejściowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja uważam że uważam że to co chcesz zrobić mija się z celem. Może jeszcze mamy sobie wyobrazić jak twoja gra wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ok, wrócę z pełna wersją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi