bluks Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Siema. Nie wiedziałem gdzie to wrzucić więc piszę tutaj. Mianowicie nie chodzi o GM, a o jedną z najwspanialszej stronie o tym programie. Tak właśnie chodzi o forum GMClan. Pytanie jest proste: Co zrobić aby na naszym forum było można normalnie pisać posty w najnowszej wersji Firefoxa. Albo kiedy to naprawicie. To nie jest problem mojego komputera. Bo w explorer wszystko ładnie(i tu piszę) ale w firefox(dokładnie 3.6) Cokolwiek wpiszę nie mogę usunąć nie widać tej pionowej krech i nie ma kilku innych opcji. Sprawdzałem na innych komputerach i jest to samo. Pytanie jest kierowane szczególnie do Administracji, Ramusa i osób które zajmują się tą stroną. Edit: Zapomniałem że jest problem przy tworzeniu tematów lub pełnej odpowiedzi(lub edycji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Pytania początkujących Jeśli dopiero zaczynasz swoją przygodę z Game Makerem i natknąłeś się na jakiś problem, to zajrzyj tutaj. Zanim zapytasz sprawdź regulamin, przeczytaj FAQ i skorzystaj z wyszukiwarki. do innego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To gdzie miałem to wsadzić do pytania zaawansowanych, Informacje do ekipy GMClan.... Dlatego napisałem: Siema. Nie wiedziałem gdzie to wrzucić więc piszę tutaj. Ekipa przeniesie to potem gdzie trzeba. Choć i tak ten temat zostanie potem pewnie usunięty bo nie daje żadnej treści która przyda się na później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 posta napisz w notatniku a potem wklej go do posta (ja tak robię (tez mam 3.6)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No, ale nie lepiej aby to naprawiono. Ramus napisz coś przecież ty też się tym zajmujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 korzystaj z opery, jest lepsza niż firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ranmus z tego co wiem ma najmniej wspolnego z kodem GMclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wyłączcie rozbudowany edytor tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 korzystaj z opery, jest lepsza niż firefox korzystaj z pisuaru bo lepszy od kibla :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 do pisuaru się nie sra, a firefox nie ma niczego czego nie ma opera więc porównanie nietrafione :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 sam stwierdziłeś, aby używać opery bo rzekomo jest lepsza, a jednak jej czegoś brakuje. Pisuarowi możliwości srania do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 lol, wymień mi jedną rzecz której nie ma w operze a jest w firefoxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 opera jest też na dsie, czy to nie wystarczający argument za mozillą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bluks, mam ten sam problem. Nie wiem co to za gó**o, ale mi się nie podoba :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam najnowszego Firefoksa i bez problemu mogę pisać posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja korzystam z każdej przeglądarki (niestety muszę) i też wszędzie wszystko mi dobrze działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 test ff 3.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 lol, wymień mi jedną rzecz której nie ma w operze a jest w firefoxie? zgodność ze standardami. Opera jako jedyna z IE płata figle. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opera bije FF na prawie każdym polu: wygody, szybkości, responsywności, zgodności ze standardami, jednakże niestety ustępuje na polu rozszerzeń przez co lisek jest bardziej funkcjonalny w zadaniach niestandardowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 lol kto zaraportował ranmusa xd temat@ Widzisz koflu! słuchać się ranmusa bo ma rację we wszystkim oprócz jednakże niestety ustępuje na polu rozszerzeń przez co lisek jest bardziej funkcjonalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 FANBOJE OPERY VS FANBOJE FIREFOXA FAJT naprawdę nie macie nic innego do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi