Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Po około 5 latach obecności na GMClanie nadszedł czas by uświadomić wam wszystkim, że przez cały ten czas jesteście robieni przeze mnie w konia. Dlaczego ujawniam to akurat dzisiaj? No cóż, znudziło już mi się uważanie przy każdym poście by przypadkiem niechcący nie napisać "poszłam" zamiast "poszedłem", "Zrobiłam", zamiast "Zrobiłem". Właśnie tak! Bo tak naprawdę ja jestem dziewczyną! :* Wszystkie do tej pory wrzucane przeze mnie zdjęcia w Foto-Galerii to w rzeczywistości były zdjęcia mojego kuzyna. : ) Teraz co mnie naszło na taki pomysł gdy 5 lat temu rejestrowałam się na GMClanie? To już średnio pamiętam. Po prostu taki miałam kaprys. Nie chciałam się wyróżniać z tłumu. Później gdy po bardzo długiej przerwie wróciłam na GMClan postanowiłam nie wyprowadzać was z błędu. Uznałam to za całkiem zabawne. I rzeczywiście momentami było cholernie zabawne : D Pozdrawiam Martyna :* P.S. A moje zdjęcie też wylądowało na forum. Kiedyś wrzuciłam zdjęcie na którym byłam właśnie ja i mój kuzyn. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Phi, to przecież widać po twoim nicku. ...a lubisz rosół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tyś lasia czyś niet, daj Pan kontakt do tej Twojej fajnej koleżanki co dawałeś kiedyś foty w galerii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Phi, to przecież widać po twoim nicku. ...a lubisz rosół? No właśnie nick po części pochodzi od imienia. Martyna-Platyna. Lubię rosłół ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 hahaha, bardzo śmieszne, kłamczuch :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Podpucha, aż na kilometr widać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Hehe, teraz trzeba myśleć czy to nie jest wkręta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jestes homo kochanie :*? Fajnie by bylo sobie p0f1k4c z druga dziewczyna z GMC :******** xDxdxdXDXdxDX . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Poxi, nie wyrywaj mojego towarku, tylko wracaj do garów! ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie wierzycie? To zgadnijcie czemu mnie nie było na zdjęciu ze zjazdu redakcji w wakacje w Szczecinie. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie wierzycie? To zgadnijcie czemu mnie nie było na zdjęciu ze zjazdu redakcji w wakacje w Szczecinie. ; )Bo miałaś okres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No właśnie, to przecież Platynka! Tu nie ma żadnego kitu~! "D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bo byłeś za młody do popijawy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 byłeśbyłaś! : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bo Tymona znowu jego dziewczyna zlapala z toba, i pozniej nikt nie wiedzial co sie z toba stalo . Teraz zgadnij kto jest ta dziewczyna Tymcia : 3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 byłaś! : D byłeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dobra żarty żartami, ale mała wskazówka gdzie jest prawda: Pamiętacie moje gadanie o własnym haremie? wyjazd do Gdańska? No to spóźnione pozdrowienia Wam ślemy z Martynką ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To o Asi juz nikt nie pamieta ://///////? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dobra żarty żartami, ale mała wskazówka gdzie jest prawda: Pamiętacie moje gadanie o własnym haremie? wyjazd do Gdańska? No to spóźnione pozdrowienia Wam ślemy z Martynką ;*Dziękujemy :*** :D szczerze, to ten wyjazd do Gdańska na serio wziąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 I nikt o elizie nie pamięta? :///////////////////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Eliza, wiem ze jestes moja mlodsza siostra, ale nie musisz wszystkiego po mnie powtarzac... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Eliza, wiem ze jestes moja mlodsza siostra, ale nie musisz wszystkiego po mnie powtarzac... .Dzięki że ujawniłaś ciocię, mamo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nie masz co dziękować synu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Traker, rozwiedlismy sie, i prosze, nie mow do mojego syna synu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no fakt, trudno było żyć z kurą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Marian, ty chcesz mnie zabic :*(((((( ? Ale rosol bylby dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja jestem murzynem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No muszę Wam powiedzieć, że jestem murdalowrida, ukrywałem się bo jakbyście się dowiedzieli to byłbym zbanowany ale teraz wszystko mi jedno. ała boli :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 mówiłem ci żebyś się nie wychylał, miałeś się ukrywać, powiedziałeś dobra... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Żegnajcie :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi