Czarny Ass Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Jakie macie sny? Ja miałem kiedyś mega dziwny sen o tym, że idę przez tunele i nagle mam wyjście z tunelu pod Auchan`em. Ale nie było ani drabiny ani schodów tylko pionowa ściana zrobiona z materacy. Zacząłem się wpinać jakimś cudem. Zrobiłem jakiś metr drogi i nagle... zlatuje!! Lecę jakieś pół minuty (lol) i nagle uderzam na materac pod nogami. Było takie uderzenie, że poczułem to jak uderzyłem i do tego się obudziłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Znów ten post!!! Spytaj się Tigera!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Słucham, o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Temat ci kradną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Taki temat już istnieje: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21660 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi