pan123 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 witam dziś chciałem odpalic game makera 7 a co patrze jest wszystko ale nie ma rysunków wszystko po prostu znikneło postaci na roomie też nie mam czy on na win 7 nie ma prawa działać ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Wiem, że GM7 miał na Viście działać, może nie działa na 7 a XP Mode? Sprawdź :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nie robiono go pod W7, więc czemu miałby działać? W wymaganiach programu ten system nie jest dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 aha thx za odpowiedzi temat do zamknięcia nagrałem gm 8 i wszystko porządku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi