Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ludzie, czy wy chcecie być lepsi od RiT Składu? Pental, ja i bartek ziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Pental dednął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 twój stary, joł joł, twój stary ciekierap! twój stary! joł to nietoperz joł! jedziemy po zioło ciekierap, twoja stara ziąąą tyle mam do powiedzenia na ten temat i wasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Widze ze ktos o mnie gada A ja nie lubie jak ktos o mnie gada wiec was dedne i nie wiem co rymowac z dedne wiec jol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dziękuje bardzo za ciekawą odpowiedź drodzy panśtwo... Tylko, że zaniast sobie robić jaja, byście odpowiedzieli normalnie, hę? :ranting2: :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ludzie sie fajnie bawia a ty psujesz cala zabawe? Najlepsze rapy sa wymyslane na miejscu i tyle. Oto moral na dzis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 back, ale ty sobie jaja robisz, prawda? powiedz, że tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ha ha ha... Boshe, ludzie ja sobie nie żartuje... :angry1: @Nikas Back, to ja już nie powiem gdzie ty masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dzięki chłopaki, poprawiliście mi humor:) back, zrób próbke w jakimś klockowym programie np eJayu, na początek ci wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Nikas, ja też chcę być w RiT składzie :C wale z glana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dzięki chłopaki, poprawiliście mi humor:) back, zrób próbke w jakimś klockowym programie np eJayu, na początek ci wystarczy http://www.youtube.com/user/TheDrYjA?feature=mhw4 Tyle ci wystarczy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ale z was są noobki. W postach widać skutki Tego spamu i offtopu Tegoż smutku i rozpotów ( joł) Przed kompem już siedze 11 godzinę, nudząc się gmclan śledze czytając ten cały spam bo czuje że jestem sam (joł) ale zróbmy teraz coś na opak bo na posta czeka chłopak w którym ktoś mu odpowie " te gangsta beaty ci zrobie" ale z mojej strony zabeatboxować ci mogę tony z tekstu wywnioskujesz co powiedziałem ;] PS: bez obrazencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Rozbrajacie mnie, bez jaj. Ale mimo iż to jest valhalla, i odrobina spamu nie zaszkodzi, to radzę zakończyć go i dać chłopakowi to czego chce, jeśli coś takiego macie do zaoferowania (czyli wracać do tematu Żuczki), inaczej przyjdzie Ciasteczkowy Potwór i zrobi z Wami porządek w stylu: Hulk-niszczyć, Hulk-miażdżyć, a nie chcecie tego, wierzcie :/ Dziękuję :) Lepiej: Załóżcie osobny temat, dajcie mi znać, a przeniosę posty do niego i będziecie mieli gdzie wylewać gorzkie żale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Właściwie mógłbym sklecić jakieś bity, tylko daj chłopcze próbkę swojego wokalu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 moge ci sekcje rytmiczną swoim beatboxem zaopatrzyć jeśli chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Do sekcji rytmicznej wystarczy dźwięk zamykania czajnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 12 latek chcący robić gangsta rap, na dodatek zamierzający już niedługo wydawać płytę ( wtf, sam bit? ), który zachowuje się jak małe dziecko a na yt zwiększa sobie wiek :| a, sorki - 11 latek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Nikas, ciągle to mówisz... Noc bura, jedzie moja fura. Asfalcik,... [...] czasem coś wymyślam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ło matko, Ty widzę jesteś Kossak gangsta-rapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 12 latek chcący robić gangsta rap Przecież to jedyny odpowiedni wiek do takich rzeczy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 A wiesz co to beat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi