Paqoo Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Do czego służą kanały? Co mam tam wpisać? Dlaczego nie nalicza mi kliknięć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dokładnie mam taki sam problem! :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 bo sobie sami klikacie, to nie jest pierwszy lepszy system MPC, on ma zabezpiecznie wieciee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A co z tymi kanałami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dlaczego nie nalicza mi kliknięć? <facepalm> Pieter, bez takich wałów mi tutaj, dlaczego niby Google miałoby mieć jakiekolwiek pojęcie o skryptach internetowych?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 <facepalm> na ciebie slaszu tak trudno monitorować ip nadawcy i odbiorcy? jeżeli są takie same to nie nalicza klikania <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 <facepalm> na ciebie Sprechen Sie Deutsch? + tak trudno monitorować ip nadawcy i odbiorcy? jeżeli są takie same to nie nalicza klikania <_< +10 do wyczuwania ironii :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Co mam wpisać w kanały? Jak to ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 slash, ironia ironią, postaraj się proszę, aby była wyczuwalna ; ) te wykrzyknienie nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Marca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Wszędzie w panelu jest pomoc, na pewno jest wyjaśnione czym są kanały. Szukaj guzików ze znakiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Kofel, wystarczy wiedza. Wiedza sprowadzająca się do znania wyszukiwarki google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 OK, wszystko jasne. Nie zauważyłem tego linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Kofel, wystarczy wiedza. Wiedza sprowadzająca się do znania wyszukiwarki google. Nie rozumiem :crying: , weź nie odwaracaj kota ogonem, mi nie chodzi o zawartość merytoryczną tej twojej ironii, tylko że robisz to niejasno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi