Darlix Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Chaos Territory Chaos of GMC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Nawet fajne tu podajecie nazwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Masz parę z WoWa: Grupa trzymająca władzę Al kaida Nothing personal The Fibylators NoExpGoSex Brygada Papy smerfa A moja własna: (byłem założycielem) Gang pietruszki :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 To jak z wowa to: Forsaken(kolega założyciel) Old School VooDoo Risen Homo qwerty (:P) napisze więcej jak sobie przypomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Jak jest po angielsku Wojownicy snów? Warrios Dream ? Chyba ,że trochę pedalska nazwa? I chyba wybiorę RP Royal Phoenix :) ,ale też trochę takie wydaje nie dla gildi tylko jakieś takie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Warriors dream to "wojownicy sen", musisz dać "Warriors of Dreams" albo "Dream warriors" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Daj nazwę HeadShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 HotGlue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Alme Killa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nazwij ją hehe :D A tak seryjnie to masz jeszcze parę nazw z WoWa: Dark ritual Brothers in arms Silent Campaign The Ancients Last Man standing ... A może ancient royals? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Dream Warriors to fajna nazwa :) Ja może gdzieś zastosuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A wie ktoś jak zmienić nazwę Royal Phoenix ,żeby dla gildi ? Jakaś liczba mnoga czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 royal masters with big balls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 chicken nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 The Royal Phoenix Clan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 the order of phoenix dies irae (tłumaczenie) Heavens Avenging Angels Hell Gate Defensors Inhuman Fighters Misty Mountain Homies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 The Royal Phoenix może być ,ale nie clan jakieś inne ? The Legendary Phoenix ....(nie clan) może być? Wybierzcie Royal czy Legendary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 I tak brzmi mi to jakoś noobsko... no taką gildię bym omijał szerokim łukiem. Wymyśl coś innego srsly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Weź nazwe ClubCard imho najlepsza, bo jest clubcard jest impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Morro masz rację :) Możecie teraz dawać jakieś inne nazwy gildie nawet Polskie ;d (wiem ,że dziwny jestem <_< i zmieniam zdanie) To czekam na jakieś propozycje ,bo narazie wybiorę te Girls of the Playboy (tylko ,że chyba dodam Hot Girls ;d)...,mogą być śmieszne nazwy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 To może nazwy z niego? Lakeside Penna Hunters albo Dread Error Code Grappa (wiem, jest taki napój ale w wowie była taka gildia :D) Therion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Średnie :( nie pasują do Cabala :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Może załóż w końcu tą gildię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Bez nazwy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Omg w cabalu jest od groma gildii, które sypią się po kilku tygodniach. Jak chcesz stracić 10kk to już twoja sprawa. Nazw masz tutaj podanych w ch... i jeszcze trochę, to nad czym się zastanawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Bo ja też chciałem nazwę gildi na zawsze w innych grac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi