Platyna Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Na Tymonie też wieszali jak wbił się na Fabrykę Gier i napisał jakiegoś anonimowego newsa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Pomogłem buga znaleźć i psy na mnie wieszają. Jesteście durni. A z tym bogiem to nie byłem ja. Sam jesteś durny ty halpowiczu jeden. ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Co myślicie, o opcji, że jak cytat zbierze odpowiednią ilość Sux, to po prostu zniknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Haters will hate. Bez przesady, niech modzi usuwaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jestem absolutnie za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 DUPLICATE ENTRY '127' FOR KEY 1 naprawione, co do Sux'owania potrzebuje więcej głosów za/przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jestem za usuwaniem zbyt suxujących cytatów. Tymczasem wchodząc do poczekalni... Fatal error: Hacking attempt from 217.153.221.171. Killing the script in Unknown on line 0 WTF? Ja i hackowanie? O_o Mam jeszcze propozycje, żeby dać w tym nawiasie z PKT takie coś (pkt:punkty/ilość ogólnych głosów), żeby było wiadomo ile głosowało ogólnie. A i jeszcze coś- można głosować na swoje cytaty : / WTF2: jak chciałem zagłosować to znowu mi dało to info... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 nie tylko tobie, google też ten error dostaje :P nawet nie wiem co to... co do głosowania na swoje, wiem o tym, zrobię to przy okazji. punkty, pomyśle, chociaż za bardzo chcesz to upodobnić do demotywatorów i jestem temu przeciwny. daj screena. e: Do zignorowania, mi sie to pojawilo przy dluzszym pisaniu posta, sesja traci waznosc, nowa wymaga podania nowego hasla. Dobrze jest odswiezyc przed wyslaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Gdybym nie napisał tego w temacie z cytatami, to jako cytat i tak by tu to trafiło ale mam to gdzieś: Co to były te demotywatory? Acha. I czemu nie działa głosowanie na cytaty z ost. strony poczekalni? Wszędzie pisze, że już głosowałem, a takiej okazji nie miałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 sprawdź swoje cookies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 mój cytat który dodałem na tej stronce już jest :) 7 głosów za ^^ EDIT: Mój cytat - 8 punktów Cytaty korodzika - 7 punktów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Chyba -7 a nie 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 1. Z każdej przeglądarki można osobno głosować (ah te ciasteczka) 2. W IE nie widać menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 thx for info. zagłosowałem z płonącego lisa, to czas na opere i chrome ^^ edit: mogłem tylko z firefoxa i opery zagłosować ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 glosy są przechowywane w bazie danych też, na konto głosującego więc nie powinno być tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Chyba -7 a nie 7. Chyba jednak 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 zagłosowałem na moje, raz na firefox, raz na opera ;p chyba po skasowaniu ciasteczek można jeszcze raz ;p mam nadzieję że zabezpieczyłeś się przed ' OR 1=1 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Pieter, skasowałeś moje cytaty? Bo nie widzę ich w poczekalni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 usunął cytaty gości przecież ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 nie. IamVader zarejestruj się jeszcze raz i powiedz który cytat jest twój (id) Maciej, dostałes bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 usunął cytaty gości przecież ._. Ale ja byłem zarejestrowany lololol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Bug przy rejestracji nowego konta: Column count doesn't match value count at row 1. Lolz: 8 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników) 7 Użytkownicy: maciej-01, Farkraj, Ingen, en_6280, Pieter, Webzir, AntY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 dzięki, już naprawiam e: już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 poczytaj sobie arcik o sql injection, i się zabezpiecz lepiej ;p już testuję te sztuczki ^^ edit: ' OR '1' = '1' nie działa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 poczytaj sobie arcik o sql injection, i się zabezpiecz lepiej ;p już testuję te sztuczki ^^ proszę Cię pr0! nie haxuj mojej strony bo powiem mamie! kolo, a tak serio, masz takie pojęcie o php, sql i sql injection jak dziadek tuska o tym, że jego wnuczek będzie premierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 w php sobie trochę kodziłem na krasnalu, ale niestety błędy wywalało w moim kalkulatorze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 w php sobie trochę kodziłem na krasnalu, ale niestety błędy wywalało w moim kalkulatorze :/ proszę Cię, wyjdź, bo tylko się ośmieszasz. zhackuje Ci głowę emacesem przez sendmail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Troche moze i poza temat, ale: 1. Ktoś bedzie spamowac cytatami durnymi 2. Nawet jak dostanie bana na konto to utworzy nowe 3. I tak w kółko 4. Dostanie bana na IP to sobie proxy użyje :/ I strona bedzie zaśmiecona :/ A szkoda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Troche moze i poza temat, ale: 1. Ktoś bedzie spamowac cytatami durnymi 2. Nawet jak dostanie bana na konto to utworzy nowe 3. I tak w kółko 4. Dostanie bana na IP to sobie proxy użyje :/ I strona bedzie zaśmiecona :/ A szkoda :/ tak to można sobie mówić o każdej stronie... jak będzie spamboty to dodam captacha. zapominasz też, że moderatorzy też będą czuwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Mój jest numer #88... jakoś go pod moje konto dasz, czy usuniesz i wrzuce na nowo? A dlaczego mi skasowało/eś konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi