dyzmek Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 witam mam problem a mianowicie jak zrobić żeby przy nacisnienciu klawisza 1 latarka była a przy nacisnieciu klawisza 2 nie i tak na zmiane prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A masz w ogóle już zrobioną latarkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie lepiej zrobić żeby obie akcje były pod jednym klawiszem? GML (create) latarka=false; GML (step end) if(keyboard_check_pressed(ord('1'))) { if(latarka) { latarka=false; //reszta kodu else { latarka=true; //reszta kodu } } E: Thx I am vader. Poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dałeś że jeśli latarka=true to daje jej true.... Ale reszta jest prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 udało się po mojemu xD a zribiłem to se sam na klockach już mówię jak dałem klawisz 1 i zrobiłęm spr zgaszonwej latarki dałem klawisz 2 i dąłem spr zapalonej i tak na zmiane się gasi i zapala kiedy zechce,ale dziekuje za pomoc temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Candy, zabrakło ci jednej klamry "}". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 skoro temat do zamknięcia, to go zamknij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 OMFG, klocki. Nie wiem co kombinujesz, ale na klockach nie zajedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 W naciśnięciu klawisza odpowiedzialnego za latarkę: Set variable latarka to !latarka Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi