pacman Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 witam. widzieliscie demo gry kulka oto pełna wersja, zmieniłem nazwe na kadur czyli piłka po hebrajsku. gra ma tylko 5 rund ale za to trudnych. grafike zrobiłęm sam(nie licząc tła) i muzyke w tle tez sam zrobiłem. można ją pobrać z http://cgsm.cal.pl/kulka.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 następnym razem dawał jakieś screenshoty i opis gry bo nigdy nie wiadomo czy warto sciągnąć:P eee... tak ogólnie to nie zajarzyłem gry... nie wiem ile jest tych poziomów i o co chodzi z tym serduszkiem którego nie da sie zebrać. pomiędzy tymi klockami jak chce zdobyc to serce to sie zablokowuje i nie moge go zabrać. Dochodze do konca ekranu i koniec gdy i znowu to samo : :huh: moze wytłumaczyc o co biega :mellow: ? :D muzyczka ######ście pasuje do klimatu gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 następnym razem dawał jakieś screenshoty i opis gry bo nigdy nie wiadomo czy warto sciągnąć:P eee... tak ogólnie to nie zajarzyłem gry... nie wiem ile jest tych poziomów i o co chodzi z tym serduszkiem którego nie da sie zebrać. pomiędzy tymi klockami jak chce zdobyc to serce to sie zablokowuje i nie moge go zabrać. Dochodze do konca ekranu i koniec gdy i znowu to samo : :huh: moze wytłumaczyc o co biega :mellow: ? :D muzyczka ######ście pasuje do klimatu gry ;) poziomow jest pięć. A dalej to po prostu grać nie umiesz :D trzeba pomyśleć troszke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No trudne i dziwne to jest jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ale podoba ci się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Pacman weź sie za jakąś pożąną gre bo to już chyba 3 twoja gra w tym tygodniu. EDIT Aha to jest to w takim razie założyłeś nowy temat czy mnie sie już wszystko miesza?? EDIT2 A ty umioesz przejść tę 1 runde?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ja wszystkie moge przejść bez problemu. Cwiczylem, cwiczylem az sie nauczyłem. To nie jest moja trzecia gra w tym tygodniu tylko to jest moja pierwsza gra w calym zyciu :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ah tak mnie sie wszystko myli:/ zadużo siedze na tym forum ide se porobić swoją gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 wypowie sie ktos jeszce na teat mojej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Grafika 6/10 - jakaś taka lipna Dzwięki 0/10 - brak?? Muzyka 5/10 - dobrana do klimatu ale to za długa piosenka.. jakis .mid Grywalność 0,5/10 - brak klwaisza do tylu... trudne ... itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 A czemu to ma az 4 mb :huh: Przeciez nawet moje bouncy 2 z lepsza grafika ( a ma tego troche, brzegi itp. ) Ma tylko 2,4 mb (pelna znaczy sie, demo ma 3,4 ale to i tak mniej :] ) Czemu nie mozna cofnac tej kulki ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 up pewnie po to zeby bylo trudniej ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 A czemu to ma az 4 mb :huh: Przeciez nawet moje bouncy 2 z lepsza grafika ( a ma tego troche, brzegi itp. ) Ma tylko 2,4 mb (pelna znaczy sie, demo ma 3,4 ale to i tak mniej :] ) Czemu nie mozna cofnac tej kulki ??!! klki nie można cofnąć, żeby było jeszcze trudniejsze :jezor: ma 4mb. chyba przez tą muzyke :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 O kurcze to poco taka muzyka?? Weź coś mniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Niech będzie, gra dobra ale nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 przypominam, że to moja pierwsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 No tak ale 1 runda w menu?? sterowanie powinno być napisane w całkiem innym miejscu ale jak na 1 gre to dobre. Cociarz moja 1 gra była lepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Cociarz moja 1 gra była lepsza A kogo to obchodzi?:| Ja uważam że ta gra jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Kasmilus już nie mów że twoja gra była lepsza od tej. Tutaj przynajmniej wiadomo o co chodzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 A nie mojej pierwszej gry nie pokazywałem na tym forum ani wogóle w necie jej nie pokazywałem chyba tylko 5 osób widziało tamtą gre ale już ją wywaliłem. ps. Jak byś czytał to byś wiedział o co chodzi w tej grze o której piszesz a może nie ściągnołeś nastepnych wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Ja wiem czemu ta gra tyle zajmuje! Otóż PACMAN robił tą gre jako pierwszą i nie wiedzał za bardzo o co chodzi. Jak mu pomagałem to zauważyłem że jest Kilka obiektów(chyba z 6)które mają ten sam SPRITE,a nic w EVENTS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Obiekty wtedy korzystają z tego samego sprita. On nie jest powielany. Raczej może to być wina zbędnych zasobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 chodzi o to, że dzwięk ma 6mb. po zmniejszeniu na najgorszą jakość(choiciaz jeszcze dobra jakość jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 No to do bani wyobrażasz sobie jak by do gta san Andreas dodali takie duże muzyczki? to by zajmowało całą pamięć na kompie przynajmniej mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Ranma: Ale w SPRITES w projekcie są 3 takie same sprity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 No to do bani wyobrażasz sobie jak by do gta san Andreas dodali takie duże muzyczki? to by zajmowało całą pamięć na kompie przynajmniej mi. Kasmilus ale to nie jeste SA! Po co takie zbendne uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 No wiem że to nie jest SA ale poco tyle zbędnej wagi? To bądź lepszy i pisz gry bez "zbędnej wagi". Jeszcze jeden post nie na temat lub nic nie wnoszący do niego i posypią się warny. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 No to do bani wyobrażasz sobie jak by do gta san Andreas dodali takie duże muzyczki? to by zajmowało całą pamięć na kompie przynajmniej mi. A wiesz czemu GTA San Andreas zajmuje 4GB? Bo jest tam muzyka. Gdyby jej nie było, to gra by zajmowała z 2GB. A co do rozmiaru tego pliku dźwiękowego: 8MB to całkiem normalny rozmiar jak na muzykę w mp3. Co do gry: Wadą jest brak cofania, postać się czasami klinuje, ale poza tym, całkiem spoko. Jakbym miał oceniać, to 5/10, bo jeszcze trzeba trochę dopracować, ale jest już dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 @up Jak nie instalujesz muzyki zajmuje bodajże 3,2 GB a muzyka tyle zajmuje no bo troche jej jest, ok. 150 mp3-jek :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ranma: Ale w SPRITES w projekcie są 3 takie same sprity różnią się szczegułami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi