Marmot Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Mam taki problem. Otóż w sieci jest bardzo dużo muzyki w formacie KAR, a potrzebuję bardzo dużo muzyki do gry, a dobre midi jest trudno znaleźć w przeciwieństwie do KAR. Więc czy posiada ktoś dll który odczytuje pliki KAR? Miałem kiedyś XGMAMP napisany przez Xception, ale plik zgubiłem. Czy ktoś wie gdzie mogę go znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 https://gmclan.iglu.cz/upload/temp/xgm_amp.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Dzięki, a jest jakiś inny sposób odczytu plików KAR w GM? EDIT: Jednak XGM nie odczytuje plików KAR, zna ktoś innego dll? EDIT 2: Jak odczytać napisy z plików KAR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lipca 2004 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 proponuję C++ :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi