Osiem Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A w ogóle to idź do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Do psychologa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Do psychologa. zgadzam się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 eee tam, nie słuchaj ich! łyknij sobie acodinku pysznego =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Próbowałeś już tego Nikas i za pierwszym razem TEŻ nie było śmiesznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Możesz też się spróbować podłączyć do prądu i serce rozruszać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Próbowałeś już tego Nikas i za pierwszym razem TEŻ nie było śmiesznie. ale ja chciałem być ironiczny, nie śmieszny ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Te posty nie uczyniły Cię GMCLANowym Housem, przykro mi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Mnie rozbawiły posty Nikasa. Ale ja jestem trochę nie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Mnie również rozbawiły, i ze mną też jest wszystko ok. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 i ze mną też jest wszystko ok. Nie. Wiem, też nie jestem śmieszny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A ze mną jest coś nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A ze mną jest coś nie tak... To idź się poucz, przecież to uwielbiasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Należy zaznaczyć, że prawie wszyscy ludzie miewają od czasu do czasu nieregularne bicia serca, co wcale nie znaczy, że ich przyczyną są poważne schorzenia. + Twoje odczucia to dodatkowe skurcze serca jeżeli są pojedyńcze to nic się nie martw + nerwica/stres + niedobór magnezu google w 5min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 To idź się poucz, przecież to uwielbiasz :) Bardziej to jest pożyteczne ,niż czytanie historii ,które się nie wydarzyły ,nie ma ich ,a ni się nie wydarzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A ze mną jest coś nie tak... Nie da się ukryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Bardziej to jest pożyteczne ,niż czytanie historii ,które się nie wydarzyły ,nie ma ich ,a ni się nie wydarzą... A Rok 1984? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A Rok 2012? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A Rok 1984? Przynajmniej dostane 5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Nie widzę związku Arc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ale ja chciałem być ironiczny, nie śmieszny ;[ jesteś głupi, nie ironiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Bijcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 no nawet nie wiem co odpisać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A jednak odpisałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 wrzuciłem tą wypowiedź w temat o książkach żeby nie syfić. Wiem że go nie przekonam, ale kiepski argument aż się prosi o kontrę :) już tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi