Cora Wind Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Eloł. Może któryś z was się zna, warto zapytać - nic do stracenia. Mam tak od pewnego czasu... Co jakiś czas następuje choćby taka pauza w biciu serca ( 1-2sec ) I nagle takie fest mocne uderzenie serca! I dalej pracuje normalnie, ostatnio mam tak coraz częściej, ktoś wie co to może być za choroba? Liczę na waszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Tutaj lekarza nie znajdziesz dlatego radzę pójść do poradni rejonowej. Ze zdrowiem nie ma żartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Aha, i pytasz się na forum? Proponuję spacer do lekarza, lub coś w tym stylu. Edit: Ehm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ludzie gmclan to nie jest miejsce na wasze problemy życiowe, miłosne, zdrowotne ! Zrozumcie to w końcu a w szczególności ty Cora Wind :| Jak tak dalej pójdzie to zaczną robić tematy typu "jak poderwać dziewczynę?", "Czy ona mnie zdradza?", "Mam depresję, chcę umrzeć, cześć" albo nawet "Czy mój penis jest wystarczająco długi jak na mój wiek?" Rozumiem że traktujecie gmclan osobiście bo wchodzicie na niego codziennie (większość osób bardziej aktywnych) ale od takich tematów są wyspecjalizowane fora. Odmaszerować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Valhalla temat wolny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Cora Wind -ty jak w technikach magikach :D A tak serio idź natychmiast do lekarza!!!! I niema że boli, że nie chcesz, po prostu idź!!!! Bo się możesz już nawet nie obudzić, a i się nie denerwuj serce tego nie lubi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Efekt tych psychodelików. Serce Ci szwankuje. Może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Eloł. Może któryś z was się zna, warto zapytać - nic do stracenia. Mam tak od pewnego czasu... Co jakiś czas następuje choćby taka pauza w biciu serca ( 1-2sec ) I nagle takie fest mocne uderzenie serca! I dalej pracuje normalnie, ostatnio mam tak coraz częściej, ktoś wie co to może być za choroba? Liczę na waszą pomoc. to riddikulus smallus brainus... odznacza się pomniejszającym się mózgiem, nadmiarem oglądania dr house oraz młodym wiekiem... Jutro umrzesz... a tak serio to: lekażem nie jestem, ale jest nim moja mama i z tego co wiem, masz nerwice. Im bardziej o tym myślisz, tym bardziej się boisz i może wystąpić coś a'la efekt placebo, że będziesz sobie nieistniejących rzeczy wmawiał (myślał, że coś się dzieje choć tak może nie być). Boisz się? idź do lekarza! Od tego jest ubezpieczenie zdrowotne i oni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Eee nie ma tak dobrze... pewnie zanim umrze to napisze 50 tematów takich jak ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Nazwa tematu skojarzyła mi się tylko z jedną osobą... Cora, to nie jest forum medyczno-psychiczno ratunkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Liczyłem, że tu będą problemy sercowe w tym mniej dosłownym sensie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 spytałem się lekarza i oto co powiedział: -5 tabletek acodinu rano, popołudniu i wieczorem -od czasu do czasu skręciki -nie zapominaj także dać sobie co najmniej 2 razy w żyłę -tudzież możesz coś wciągnąć noskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 5 tabletek acodinu? To ma chyba fest kaszel, bo na nic innego się nie nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 mi to wygląda na palpitację serca, o ile mocne bicie utrzymuje się z minutę, i robi się ciepło/zimno naraz/naprzemian. Ale że nie jestem studentem medycyny (oraz nie ma takiego raczej na forum) to proponuje jak reszta wybrać się do pana lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ludzie gmclan to nie jest miejsce na wasze problemy życiowe, miłosne, zdrowotne ! Zrozumcie to w końcu a w szczególności ty Cora Wind :| Jak tak dalej pójdzie to zaczną robić tematy typu "jak poderwać dziewczynę?", "Czy ona mnie zdradza?", "Mam depresję, chcę umrzeć, cześć" albo nawet "Czy mój penis jest wystarczająco długi jak na mój wiek?" Rozumiem że traktujecie gmclan osobiście bo wchodzicie na niego codziennie (większość osób bardziej aktywnych) ale od takich tematów są wyspecjalizowane fora. Odmaszerować! W valhalli można zakładać dowolne tematy o ile są sensowne, przynajmniej jest się z czego potem pośmiać. Po to zostały wprowadzone strzałki na stronie głównej (do przełączania widoku ostatnich tematów), aby tacy jak Ty nie musieli tutaj zaglądać jak nie chcą. Poza tym nie ma czegoś takiego jak wyspecjalizowane fora np. lekarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Czy mój penis jest wystarczająco długi jak na mój wiek? W valhalli można zakładać dowolne tematy nie kuś trolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Nikas: W valhalli można zakładać dowolne tematy o ile są sensowne To nie będzie sensowny temat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Będzie sensowny, mnie kiedyś dręczyły te sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Czy mój penis jest wystarczająco długi jak na mój wiek? W valhalli można zakładać dowolne tematy nie kuś trolla taki temat był wczoraj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Teraz tylko wyciagnac cytat i wlepic tu jak chwalisz sie narkotykami paleniem i alkoholem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 To o czym można zakładać tematy w Valhalli ,słucham? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 To o czym można zakładać tematy w Valhalli ,słucham? W valhalli można zakładać dowolne tematy o ile są sensowne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Zły wpływ używek (na ciebie of course), bądź nerwy - nie masz nerwobóli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 kuś trollaChcesz warna za podżeganie do trollowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 przynajmniej jest się z czego potem pośmiać Nie rozumiem cię ranmus... Czy tematy takie jak ten cię śmieszą? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Nie rozumiem cię ranmus... Czy tematy takie jak ten cię śmieszą? :P Ogólnie jest tajemnicą poliszynela, że Ranma jest jedynym lubiącym spamować Adminem tutaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie rozumiem cię ranmus... Czy tematy takie jak ten cię śmieszą? tongue2.gif Jeżeli chodzi o mnie to tak, bo zamiast ruszyć dupę do lekarza, to koleś siedzi przed kompem, piszę post o swoim zdrowiu i teraz będzie czekał ileś dni na sensowny post w tej sprawie, zamiast pójść po prostu do lekarza i wiedzieć o co chodzi. Nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Chcesz warna za podżeganie do trollowania? hoho, powiało chłodem! nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 hoho, powiało chłodem! nie A nawet dziwnym zapachem... Koleś jak coś z tobą nie tak to jedź z tym do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 To wszystko przez te straszne i brutalne filmy i gry komputerowe. Cora, powinieneś oglądać Misia Kolargola zamiast W11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi