saper Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Tytuł: Race Super Gatunek: wyścigowa Opis: Gra będzie się toczyć między tobą a twoimi kolegami , przyjaciółmi itd. Będziemy mieli do wyboru klikanaścię tras , samochodów takich jak : formuły , samochody wyścigowe itp. Autorzy: Programowanie: Saper Fabuła: Saper Grafika: Saper ( przy pomocy internetu , co nie które elementy) Muzyka: Saper Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 no, powiem że nawet nice! grafika taka sobie, ponieważ... no... :P multi player? co to są formuły?... muzyka? sam zagrałeś i zaśpiewałeś? 4=/6 widać że grafika od wujka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 wygląda miło, jednak wątpię abym grał w to ze znajomymi ;p lepiej zrób fajne AI myślę, że doczekamy się w końcu porządnej ścigałki (O ILE ZROBISZ AI, A NIE GRĘ Z PRZYJACIÓŁMI) 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Zapowiada się ciekawie aczykolwiek mam wątpliwości czy grafika jest twoja ? ;> Samochody nie pasują do reszty. Jak narazie 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ten drugi screen wygląda jakbyś wkleił samochód na screena mapy z takiej jednej freewarowej ścigałki, ale zapomniałem nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Miłe dla oka. Ale nie twoje. Btw. ta piaszczysta trasa nie z TA przypadkiem? ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Dwa nowe screeny : Screen3 Screen4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Grafika: Saper ( przy pomocy internetu , co nie które elementy) Po pierwsze to napisz, które grafiki są Twoje, bo bardzo mnie to ciekawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Screen z menu gry:D Screen5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 też jestem ciekawy jak Lenin. napisz co masz na myśli pisząc "co nie które elementy" Panie Autorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Myślę , że jednak fabuła ulegnie zmianie ;]] , będą to wyścigi zarówno : z kumplami jaki z graczami komputerowymi . Tylko zastanawiam się ile tych graczy komputerowych ma być na jednej trasie 1,2,3? . Na razie jest tylko jeden ( razem z moim samochodem) i wygląda to tak: Screen 6 Screen 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Fajnie byloby gdybys przeczytal posty nie olewajac wszystkich wypowiadajacych tu sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jak gra stoi z fizyką, głównie kolizji między samochodami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Co do kolizji między samochodami , to myślę , że po uderzeniu w samochód gracza komputerowego prędkość naszego samochodu jaki przeciwnego opadnie do 0 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ponawiam pytanie, bo kolejny raz unikasz odpowiedzi na nie. Które grafiki dokładnie są Twoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Oczywiście LENIN odpowiem Ci na twoje bez sensowne pytanie , trasy nie są robione przeze mnie ... i nie wszystkie samochody są moje.. Dwa dopiero co zrobione samochody , na średnim poziomie graficznym.. Screen 8 Naruszenie punktu 3 regulaminu. Warn. Platyna Platyna , nie wiem dlaczego dałeś mi odrazu warna jak pierwszy raz taki błąd popełniłem.. , powinieneś dać upomnienie słowne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Oczywiście LENIN odpowiem Ci na twoje bez sensowne pytanie bezsensowne? to ważne, a jeśli grafika nie jest twoja, to niestety muszę obniżyć ocenę do 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ej no, czemu :crying: ? Przez ciebie aż boję się robić grę korzystając z cudzych przykładów :P . A ja dam cztery na zachętę, prezentuje się nieźle. Co do kolizji między samochodami , to myślę , że po uderzeniu w samochód gracza komputerowego prędkość naszego samochodu jaki przeciwnego opadnie do 0 . Cofaj to :D ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Właśnie zrobiłem , sklep i garaż i wygląda to tak: Screen9 Screen10 Ale nie wiem jak zrobić następującą rzecz : gdy mam 50000 zł i nie mam np. na ten za 100000 zł to żeby nie dało się go kupić i wyskakiwała wiadomość: "nie mam na tyle pieniędzy" . Wie ktoś może jak tak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Czemu gra jest polsko-angielska? Tutaj kup a tam LOCKED :| Co do wiadomosci: GML if kasa>=100000 then <kupowanie> else show_message('Nie masz tyle pieniedzy!'); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Okej , to się poprawi;P EDIT: Nowe screeny z gry , a dokładnie mówiąc z opcji "trening" : Screen11 Screen12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Grafika całkiem , całkiem ale zawsze może być lepsza. Ocena : 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 no może być graficznie. ale na pewno będzie lepiej .. >? co do kolizji to uszkodzenia samochodu będą? jakiś drifcik czy coś? zmiana pogody = zmiana przyczepności itp? upgrade samochodu? chociaż do ścigania się z kolegą to chyba niepotrzebne... ale mam nadzieję, że przez sieć, a nie na jednym kompie heh im więcej bajerów - dobrze zrobionych i przemyślanych - tym lepiej. heh przeważnie. Ale ogólnie na razie żadnych konkretów nie podałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ColdFlame Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Całkiem fajnie się zapowiadała, ale patrząc później na ignorowanie pytań przez autora troszkę mnie zniecheciło... ;/ Ogólnie wszytko całkiem. Szkoda że grafika od wujka... Tak to jeszcze chcę Ci zaproponować żebyś tam gdzie wybierasz samochody czy trasy to żeby pod tym był taki prześwit. Np. ciemny prostokącik na prześwicie (bez całkowitego krycia), bo nie ciekawie wygląda wprost na tym tle. Jak narazie reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi