Easeful Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Znalazłem na strychu fajną książkę - "Uczniowie Spartakusa". Czytam, czytam nagle zonk - kilka stron wydartych. No nic jadę dalej, konkretnie mnie wciągnęła - znowu powydzierane strony. "Przeleciałem" wszystkie strony i okazało się, że co jakiś czas są wydarte strony. Moja mama żartobliwie stwierdziła, że to tata czytał na kiblu i zabrakło papieru, ale ostatecznie nie wiem co jest tego powodem. Mniejsza z tym. Piszę ten temat po to, by spytać, czy jest możliwość pobrania sobie całej, oryginalnej treści tej książki z internetu? Bym wtedy sobie czytał i tam gdzie jest luka to czytał z kompa. W bibliotece szkolnej nie ma, a do miejskiej nie mam czasu iść (za daleko). Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jeśli masz czas na piwko z kolegami to i masz czas na przejście się do biblioteki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Ummm :) Moja ulubiona lektura szkolna ;-) Weź idź wypożycz z biblii tą książkę. No chyba, że nie chcesz wąchać czyichś wypocin, to kup sobie nową ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 co to jest biblia??? Ja znam tylko Biblie i jest to według mnie księga, na której opiera się nasza religia... no chyba, że to tylko ja nie znam tajemnych mocy wypożyczania <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Biblia, jak wiadomo, to najważniejsza książka cywilizacji. Z tego wniosek, że w Biblii teoretycznie zawarte są wszystkie książki, jakie kiedykolwiek istniały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 biblia to skrót od biblioteka chyba :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ale pewni nie jesteśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja znam tylko Biblie i jest to według mnie księga, na której opiera się nasza religia... <_< Czyja niby? Chyba nie moja. Ostatecznie można pojechać rowerem do miejskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Bibla to jedna z lepszych książek science fiction które czytałem. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Fallord to jeden z najlepszych używaczy oklepanych tekstów w internecie. Polecam gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie mogę tego "oklepanego tekstu w internecie" wygooglować nawet, proszę wskaż mi źródła z którego to pochodzi. O jednak znalazłem na nonsensopedii coś, to może coś po za nią, bo niestety, ale jej nie czytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Krajowa jest satanistą, więc jego święta księga to Konstytucja UE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Weź wywal te faszystkowskie obrazki ze swojego profilu, powinien być zakaz takich rzeczy w regulaminie, ale tu tylko jest ograniczenie na double posty w przeciągu 3 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Lol, a może ktoś pochwala mordowanie żydów na masową skalę? Nie pomyślałeś o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 faszystowskie obrazki ? hitler w lowriderze i facjata fuhrera wlepiona w facjatę typa z kfc. Bardzo mi faszystowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 To mogę sobie dać w avku i sygnie jakieś pedofilskie zdjęcia z tora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 @UP: Szybki sposób na to by zaczęli cie uzwazać za pedała pedofila :), oczywiście bez obrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 chyba pedofila, to tylko przykład, a nie moje skrywane rządze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 ajć nie doczytałem, zwracam honor aNtY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 fajnie. ale nie da się jako ebooka pobrać czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi